Chasing waterfalls

Dagens ord: Waterfall-fläta. Baserat på hur det ser ut i mitt hår är det nog inte helt självklart hur den görs, men på Mikaela, som jag fick inspirationen av syns det tydligare.
Som en inbakad fläta, fast man släpper håret man just använt. Tyckte att det här var en fantastiskt praktisk frisyr för mitt hår eftersom jag kan fläta klart håret som blir över och bara lämna det så. Jag vet inte varför, men mitt hår flätar oftast inte upp sig så värst mycket, lockarna håller liksom ihop den och den blir bara lite lös på slutet. Praktiskt när man inte har några såna där minitofsar till smala flätor.

Äppelpäppel

Kvällens middag bestod av havre- och kligröt med kaneläpplen. Äpplet har jag hällt kanel på och sedan kört en minut i micron, sedan har jag tagit på ung. en tesked socker. Efter att jag tog bilden hällde jag på lite mer kanel, svårt för det att bli för mycket av den varan för mig. Hihi


Marion-ringen

När man som bäst sitter och förbereder sin allra första nelly-beställning stannar hjärtat i halsgropen när man ser denna.
Men nej, jag ska vara stark. Har ju lovat mig själv att inte köpa några ringar eller armband som inte antingen är i "äkta" metaller (ex. silver) eller åtminstone nickelfri metall (till skillnad från nickeltestad).
Dessa finns det däremot stor risk att jag klickar hem. Mina gamla trotjänare i vaxat tyg med fuskskinn på knäna har råkat ut för en rejäl reva och behöver nog ett par kompisar. Först var jag inne på ett par vanliga vaxade för 299, men när jag kollade idag verkade de inte finnas och det tog jag som ett tecken på att det är de här jag ska ha. Hoppas bara att storleken funkar. Det finns bara medium och large...

Kaffebryderier

Och så var det ju det där med kaffe. Mitt koffeinberoende nådde sin värsta kulmen under exjobbet i våras och efter tre veckor med konstant magknip på mitt nya jobb "slutade" jag med kaffe. En om dagen tar jag, men när jag inte jobbar blir det gärna fler. Jag gillar verkligen kaffe. Nu går jag strax av vid universitetet och står då inför ett riktigt dilemma. Köpa på pressbyrån vid t-banan eller gå hela vägen till blåa husen för att köpa 7 elevens kaffe, två kr dyrare o så mycket godare.


RSS 2.0