Pillutta dig!

Tänkte bara dela med mig av lite underbar barnnostalgi

Imorgon ska jag bli helad eller nåt...

Imorgon ska jag delta i distanshealing. Det låter helflummigt och new age-aktigt, jag vet, men om det är något vi behöver mer av här i världen så är det ljus, värme och kärlek.

You make me feel like...

inte riktigt dansa. Nä springa. Jag har sånt galet spring i bena. Som ett litet barn i Idas sommar visa; Då blir barna fulla med sommar och bena blir fulla med spring.
Jag är riktigt sugen på nya löpskor. Frågan är om jag ska ta vibrams fivefingers eller om jag ska köra på Nikes free run-skor. Jag ska försöka stjäla lite tid ur mitt eget schema och sticka och provspringa dem i Skövde. Linda kan köpa Nikeskorna billigare till mig i England, men då måste jag ju vänta till juni. Jag vill ju ut o ränna NU. Köpte senaste/första numret av Wellness häromdagen och fick en liten kupong på 20/ på Stadium. Värt.
Rekommenderar förövrigt tidningen. 29 spänn för 140 sidor tränisngsinspiration, recept och massor av värdefulla tips för allmänt välmående.

När jag öppnat dörren och sprungit rakt ut i världen

Sjuk känsla. Stipendiebidraget är inskickat. Jag borde ju känna mig lugn eller nåt, det har jag ju gjort hela tiden innan. Nu känner jag mig inte lugn. Nu blev jag nervös. Vad tänkte jag med?! Ska Ollie och Hilda få lyssna på det där. Tänk om de tycker att det är jättedåligt och inte vill ha med mig att göra efter det här!
Andas in - Andas ut.
Bäst att gå och lägga sig, imorgon är den här dagen förbi

In Stockholm town

I Stockholm nu och superstressad över allt. Har ganska dåligt internet, så det blir inte så mycket till blogg. Tjo!

Problem aint getting in, it's getting out that's the tricky part

Hmmm. Nu har ju då mitt tåg hem från Stockholm blivit fullbokat... Vad gör man åt det liksom?

Drew drives me mad, she's so hot

Jag och Nina på Sofies mode har samma girlcrush...

En veggiemiddag

Hur:
Koka pasta och sköljda kikärtor tills pastan är precis lite för al dente. Häll av vattnet och häll på krossade tomater med basilika, en pressad vitlöksklyfta och en matsked crème fraiche. Stek halloumin, skölj babyspenaten och servera.

Inget är enkelt när det är svårt

Efter mycket kämpande (jag kommer ringa till kundtjänst imorrn för att registrera bonusen på köpet vilket var helt omöjligt nu) har jag äntligen lyckats beställa från H&M. Ett plagg jag beställde var den här klänningen

Dagen

Startade dagen med en avokadomacka (så sjukt gott, har du inte provat; gör det!) oc drog sedan ut på en promenad som slutade hos färghandeln där jag köpte grundfärg till min bokhylla. Tänkte försöka lura hit Saba ikväll så hon kan hjälpa till!
Förövrigt kör jag veggie idag, det tycker jag alla kan passa på att göra en dag i veckan. Lunchen blev alltså en av mina favoriter; spenatomelett med stekt zuchini och en grönsakspuck till det.
.
.

Distraherad

Först var det Robyn på TV (note to self: Gå på Robynkonsert är ett måste detta år!)
Sen hittade jag den här bloggen som hållt mig upptagen i en kvart eller så. Efter att ha läst hennes senaste inlägg om Ikeas asieninspirerade kollektion måste jag genast boka in ett besök i påsk.

Världens bästa!

Ett av de bästa sätten att avnjuta avokado enligt mig; Råa med en nypa Herbamare örtsalt över.

Lite tonårsångest

Varför är allt viktigt så tråkigt att göra? Så läskigt.
Varför drar jag mig så jävla mycket för att göra det jag måste göra.
Det är ju så jävla läskigt.
Blä. Blä alltså

Roadtrip!

Imorgon bär det iväg till en studio i Gbg!
För lite mindre än ett år sedan åkte jag, Marina, Saba och Carro på en liknande färd.
Då såg det ut såhär-
Den här gången ska vi se till att få in ett stopp på IKEA för att äta köttbullar!

En dag som idag

Har lite problem med att få saker gjorda just nu.
Möte med VD - check
Ringa om ett jobb - har skjutit upp i flera timmar nu
Skriva personligt brev till jobb - har skjutit upp lika länge
Skriva på låtar - känner att jag inte får nån feeling här, helst skulle jag sitta på en grön sommaräng eller i en fuktig gammal betonglokal.
Förövrig kan jag fortfarande inte hitta min kalender - tror att det är därför mitt liv saknar struktur just nu...

Aj

Vaknade på morgonen och vägrade gå upp. Sägen lämnade jag inte förrän närmare 15(!) på eftermiddagen. Sedan hamnade jag i soffan där jag tvärsomnade igen. Nu har jag mest ont överallt och är trött. Tänkte laga mig lite middag. Sen går jag nog och lägger mig tidigt. Min kropp vill sova, så mycket är säkert!
Det här har varit jag idag

RSS 2.0