Hur mycket energi gör DU åt?

Hittade en bra hemsida. Något som Linda kanske gillar?

Lycka

Det finns godhjärtade människor därute. Tack, snälla kvinnan på folktandvården!
Attjoooo!

Macbeth till folket!

Stockholms Kungliga Opera sätter upp Macbeth igen! Den som inte såg den sist borde gå och göra det. Det är det underbaraste jag någonsin sett!

Living the healthy life

För att belöna mig själv för min sånginsats idag (ingen luft kvar i lungorna efteråt) tar jag ett healthy snack innan min lilla promenad.
Vatten, alfalfagroddar, valnötter, torkat äpple och tranbär samt en näve jordnötter.
Ibland står jag inte ut med min egen nyttighet, men sen tar jag en nypa groddar till. It's goood...

Felhört

"De låga priserna lockar våra mordiska grannar till Sverige"
Givetvis talade nyhetsankaret om våra nordiska grannar. Man hör vad man vill höra.. eller nåt (not).

Why I do what I do

Jag målar tånaglarna, för det är roligare att göra yoga med fina tår.
Det är i alla fall vad jag intalar mig själv, förmodligen försöker jag bara undvika att plugga.

Historien om min valborg i Skara

Fröken S. i tvåan hade planerat brännboll o grillning på den plats vi kallar museiparken vid 7. När jag kommer dit är jag själv så som på hela Skara och en studentkör. MLP lyser med sin frånvaro. M och A-K dyker upp och då bestämde vi oss för att sätta oss vid Smedjan istället. Fröken S säger att hon kommer om 30 minuter, men är i själva verket redan dito försenad. Vi drar igång vår grill bara för att avbrytas av det ondskefulla regnet. Vi går till S säger vi, ringer henne för att berätta bara för att få höra att hon är hemma hos R. Det hela slutar med att vi hamnar hemma hos mig. Och både ettor och tvåor ansluter sig. Efter ett tag får vi brått, vi vill ju inte missa 4-play på Mangos. Jag, M, A-K och RS kom givetvis iväg sist. Missade inträdet med 5 minuter och får reda på att vi dessutom missat bandet. Fan. Vi gick då hem till RS för att dricka vin och ta reda på vad som hände med fröken S. Hon och ett stort gäng till tycks ha fastnat hos R, så vi tar oss dit. Där dricker vi och cirka 10 personer till lite mer vin (anm. lägenheten var på typ 20 kvm2...). Fler ettor kommer dit och vi ska snart gå ut. Bowlingen var tråkig, Stadt var tomt. Hela Skara tycks vara på Mangos. Efter 10 minuters köande lyckas vi ta oss in och slippa inträdet (1,2,3 Spring in på toan!). Z lägger sin mobil o sitt leg i min väska, som givetvis får problem med dragkedjan så att den försvinner. Medans jag ringer hennes mobil går jag till baren o frågar efter den.
-Hur ser den ut? frågar bartendern
-Just nu ringer den, svarar jag.
Vi återfår den och kvällen är räddad. Sen var det dags för efterfest. Hindsbo var stängt, så en glad främling bjöd in oss alla till sin lägenhet. Där satt vi i kanske en halvtimme, erbjöds sprit som vi tackade nej till o sen skulle vi hem. Stackars C fick titta på när svinfulla F går hem med L, som jag bestämt tror att C var lite kär i.
Så, min valborg kan mest liknas vid en väldigt märklig ekvation....

RSS 2.0