Oscar var en man

Vill inte vara den som är den, men ärligt talat.
Oscarsgalan med Filip och Fredrik; Två manliga programledare med två manliga inbjudna gäster (en skådespelare och en regissör) sitter och diskuterar de två på förhandstippade möjliga vinnarna av bästa film-priset; the socialnetwork och Kings speach. Båda dessa filmer innehåller till stor del män i de större rollerna.
Hörde jag pittstim?

Lycka är ett youtubeklipp

Först berättar blogg.se att de jobbar på en app till iPhone och sedan hittar jag mitt favoritklipp på svenska! Har tidigare bara hittat det på franska (vilket ju också är kul, men helt värdelöst för alla kompisar som inte kan franska...). Titta och njut! Pudding med Arsenik!

Knäpp dag

Haha.. Var just inne på en klasskamrats blogg o upptäckte att han lagt upp en av mina låtar som han la sång på på en annan klasskompis produktion. Grejen var att jag upptäckte det helt randm, han har liksom inte sagt att han skulle göra det.
Först blev jag lite sur. Det är liksom, tekniskt sett, olagligt att göra så eftersom han inte betalar Stim för sin sida, vilket man bör göra när man lägger upp musik på sin sida eller blogg som man själv inte har upphovsrätt till. Ärligt talat bryr jag mig inte överdrivet om den grejen, men det är lite common courtesy bland musiker att man frågar varandra om lov först.
Egentligen ska jag ju såklart bli smickrad, vilket jag ju såklart blir. Vill ni lyssna så finns låten (numera??) här

Grym kvinna!

Tänk om alla vore lika modiga som denna äldre dam!

RSS 2.0