Städ-Emma

Jag gick ut i köket för att hämta jordnötter, men det tog lite tid innan jag kom tillbaka.
Väl inne i köket upptäckte jag att jag inte frusit in soppan. När den väl var inne i frysen upptäckte jag att jag måste sopa köksgolvet, men först skulle jag skölja av soppkastrullen. Det rinnande vattnet gjorde mig kissnödig och inne på toaletten upptäckte jag att det visst behövde sopas även där. När jag gick ut för att hämta sopborsten i köket upptäckte jag att jag även behövde sopa i hallen varför jag hämtade kalklösande medel för att göra rent i toaletten och duschen. När detta var klart började jag sopa i köket och hallen. Sedan sopade jag även på toaletten. För att avsluta det hela gjorde jag även rent spisen. Nu bor jag i en lite renare lägenhet där alla lampor fortfarande funkar.

Elektriker-Emma

Imorse gick en propp i min lägenhet. Eller tekniskt sätt var det en säkring. Jag har fixat den, så nu har jag ljus i vardagsrummet. Grymt.
Är det förresten bara jag som stör mig på att Micke Persbrandt har börjat sälja kalsonger?

Where was I?

Var var jag när allt hände? Var var jag när du inte var med mig? Var var jag när du inte ringde mig? Var var jag när du inte tänkte på mig? Var var jag när du inte stod bredvid mig? Var var jag när du var ensam? Var var jag när du inte var ensam?

Juldagen är en söndag, en alldeles särskild sorts söndag.

Jag har aldrig fattat grejen med att allt ska vara stängt på Juldagen. Vad är meningen att man ska göra då? Sitta hemma och sticka? Rulla tummarna? Dricka varm choklad? Nej. Skit i mellandagsrean och bara öppna butikerna som vanligt igen den 25. Umgås med familjen har man ju redan gjort hela jävla julafton, på juldagen vill jag fika med mina kompisar, men hur ska det gå till när alla nedrans caféer har stängt?
Nog för att Juldagen är söndag var sig det står tisdag eller fredag i kalendern, men då kan den väl vara en vanlig söndag, en sån där när allt är öppet mellan 12 och 17?

Dryghetsteorin

Det är så jävla störande. Jag blir så irriterande. Inte arg, för det är liksom inte tillräckligt för att man ska bli arg. Istället är det bara som en ögonfrans i ögat, sjukt jävla irriterande. Vi gillar sånt som är drygt, diskmedel, grogg och toalettpapper. De grejjerna ska vara dryga. Men människor ska då fan inte vara det, så vill vi INTE ha dem.

Lost and found

Haha! Gissa vad jag hittade hemma hos mamma o pappa?! Linnet som jag trodde var för alltid förlorat i tvättstugan. Givetvis är jag glad att det finns kvar, men samtidigt känns det lite snopet. Jag hade liksom kommit till det där stadiet när jag hade accepterat dess bortgång. Jag hade kommit till sista stadiet av sorg. Ja, det känns faktiskt lite fel att hitta det då.  Men rätt ändå. Puss på linnet!

Vad jag gillar

Jag gillar händer. Jag borde sluta med det

Världens största narcisisst

Haha! Har hittat en serie på Lagerhaus som jag vill ha allt av! Gissa vad den heter.
- Emma! Hahahaha!

Bränn BHn - Feven

Om du har nåt att säga till mig, säg det nu, för om en månad lyssnar jag inte.
Blir så jävla arg på människor som ska komma fram på fyllan och berätta för en hur man ska vara. Jag är FAN inte här för att stimulera ditt ego. Jag är här för mig, ingen annan. Jag vill vara en god människa. Klart jag vill. Men jag kommer alltid att vara jag. Jag kommer aldrig att tona ned mig själv för att du ska må bättre. Jag kan ta ett steg tillbaka, men knuffar du mig om och om igen så kommer jag fan knuffa tillbaka. Kom inte och säg åt mig vad jag ska tycka. Jag låter dig tycka vad du vill, och jag kommer tycka vad jag tycker. Jag kommer, när jag anser det nödvändigt, att säga vad jag tycker.
DU KAN ALDRIG TA IFRÅN MIG RÄTTIGHETEN ATT HA EN ÅSIKT ELLER ATT UTTRYCKA DEN!

Till den människan som valt att sabotera allt.

Det faktum att du inte ens fattar vad du ställt till med får mig nästan att tycka synd om dig. Men nej, Jag tycker inte alls synd om dig.

Människor

Jag känner inte riktigt att jag förstår mig på människor just nu. Jag ser vad de känner, men deras handlingar går åt motsatt håll. Har jag fått sämre syn, eller är det så att alla går omkring med en jättefasad omkring sig?
Jag har en ganska stor fasad. Den finns där för min egen skull, men också för mina medmänniskors skull. Jag försöker öppna upp den så mycket som möjligt, vara så ärlig som möjligt, utan att för den skull såra dem. Det är svårt, svårare än man tror. Jag har bestämt mig för att köra från scratch i några dagar. Låtsas som om det är absolut första gången jag träffar folk och försöka förstå mig på dem på nytt.
Jag har nämligen tänkt på någon som jag fått negativa vibbar ifrån den senaste tiden, han har (i mitt tycke) betätt sig ganska osympatiskt mot en annan person i vår närhet. Det är så konstigt, för plötsligt kom jag ihåg hur annorlunda jag såg på honom i början. Då var han den där öppna, som man automatiskt sänkte sin garde för. Då var han den första jag talade om ångest med. Jag är trött på fasader nu, jag vill se nakna människor!

???

Är detta seriöst?
Sjukt. Helt fel bild av alkohol.

RSS 2.0