På promenad i solnedgången.

Jag bara älskar att gå på kvällspromenad strax innan solen går ner. 
Jag stannade och gosade lite med grannkatten (tror jag lagt upp bilder på honom för ca ett år sedan), sen bar det ut på norrö där det knäpptes en hel del bilder. I motljus, såklart.
  
Dagens outfit ;P   Den här synen fick mig att nynna på min favvolåt med Audioslave resten av promenaden
  
Min fina hatt!

Den sista, finaste bilden vill inte laddas upp, så den får jag väl vänta med...

FAN också.

Jag sa ju tidigare att jag skulle lägga mig på min rygg och sova, men det går inte. Jag är så jävla uppe i varv av att skriva på uppsatsen hela dagen, så jag är piggare än Musse Pigg på LSD, koffein och steroider!
Fan!

SMÅ glädjeämnen?

Jag borde omformulera mina kategorier. 
Mitt förra inlägg ligger under små glädjeämnen, vilket ju är totalt missvisande.
SMÅ glädjeämnen? Att den där jävla helvetesuppsatsen är klar är ju ett jävla gigantiskt superglädjeämne. 


Av någon anledning sitter inte min dator och rättar min stavning just nu. Undrar varför. Den brukar göra så ibland mitt i natten. Jag tro bestämt att det lilla spöket har kommit tillbaka till min dator.

Idag har jag för övrigt haft på mig den sjukt snygga tröjan jag fick på blodbussen (de gav mig en lite väl stor, jag hoppas att den krymper lite i tvätten)
 Det jävla plåstret sitter som berget. imorrn ska det FAN av!

AAAAAAAJJJJJ!

jag kan inte fatta det! Jag har skrivit klart min uppsats. Den dumma B-uppsatsen är klar! Jag kan nästan inte tro det.
Was it a dream?
Min rygg håller på att ta kål på mig, så jag ska göra det enda jag kan för att avhjälpa situationen; Lägga mig på den.
Godnatt!

Jobbar baklänges

jag har lyckats skriva sammanfattningen och slutsatsen, men inte själva uppsatsen. Jag är så jävla körd!


I solemnly swear...

Jag ska inte shoppa kläder nu på ett tag. Det är sjukt jobbigt, för det finns så mycket snyggt därute...
Framför allt ska jag inte köpa några klännigar.
Ååå! Tänk om man vore rik, då kunde man köpa hur många fina klänningar som helst!

Gamla ansikten

Det känns alltid lite bitterljuvt att träffa gamla vänner (och ovänner) från gymnasiet. Det var jättekul att träffa så många människor från förr igår på Emmas lillasysters studentskiva, men samtidigt blev man liksom lite... deppig.
Jaha, nehepp, har man inte kommit längre än så här typ? Är det fortfarande samma gamla människor, samma gamla nattbuss. När man börjar prata blir det lite av en tävling om vem som gjort mest, vem som kommit längst från gymnasiet. 
Nu vill jag verkligen flytta.

Fan också.

Jag blir så jävla förbannad. Pratade just i telefon med K. och nu verkar det som om jag får åka själv till Växjö. Han hade sagt att han skulle följa med, men nu kommer han antagligen inte kunna det, eftersom han lämpligt nog lyckats tacka ja till en spelning två dagar efteråt, och de skulle behöva repa de dagarna. Och just det, har jag sagt att han bokat in en spelning till midsommarafton också. Jag vill inte låta som en kontrollerande drakflickvän från helvetet, men man bokar faktiskt inte upp midsommar utan att prata med sin flickvän först.
Jag är så jävla arg på honom just nu. 
Varför kan han få mig att känna mig såhär. Som något värdelöst som någon slängt ut med soporna. Fan också. Och jag kan inte ens hata honom för det.
Grejen är att han vill alltid att allt han gör ska vara perfekt, men vågar aldrig ställa några krav på någon annan, så det slutar med att han gör allt. Och det är fint, jag älskar att han är ambitiös, men jag har börjat tröttna på att känna mig som en musikeränka. Jag sätter honom i första hand, varför ska det vara så jävla svårt för honom att göra detsamma?

Min dag

Min ena bok fanns inte på biblioteket, den hade inte funnits där på sju år. Men fanns fortfarande i systemet, så jag drog dit helt i jävla onödan! Aaaargh!
Sen var jag på underbara musikbiblioteket där jag hämtade några böcker och sedan satt och läste musikermagasinet gratis medan jag väntade på jessica. De töntarna hade just ätit frukost, så jag fick äta lunch själv. En mycket god sådan kan jag tillägga. Jag ska göra halloumitoast hela sommaren!
Sedan lyckades jag äntligen hitta ett sånt där BH-band som sänker ryggen på BH:n. Nu ska jag skriva uppasats igen.


Damien Rice

För er som aldrig hört denna underbara man sjunga och spela: Kolla upp honom. 
Enligt mig är han en av vår generations bästa låtskrivare och sångare.
Helt fantastisk!


Factory Girl

Historien om rikemansflickan Edie Sedgwick som var Andy Warhols musa under 60-talet är underbart tragisk. Filmen är helt fantastiskt bra med många fantastiska rollprestationer. SE DEN!

I don't handle rejection very well

bara gillade den meningen, kanske ska man göra något kreativt med den.
Såg just Factory Girl. Grym film, se den!

En dag som idag

Vaknade med en hemsk huvudvärk, men har lyckats bli av med den med hjälp av en huvudvärkstablett. 
Med lite bakiskänningar i benen och magen vill man bara lyssna på Carrie med Europe. Finns det någon härligare låt att skråla med i?

Messed up

Blev just på sjukt dåligt humör.
Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag vill ara skrika och gråta.

Shopping i Täby

Efter mitt handledarmöte på ett sömnigt universitet åkte jag till Täby för lite shopping med Jessica och Daisy.
Jag hade egentligen inte tänkt köpa något, men några saker fick jag med mig hem ändå.
Jag ska försöka lägga upp bilder på det och det jag köpte i lördags imorgon.

The Guru

Älskar den här filmen. Visas på TV3 as we speak


Jippiejaaaa!!!

Äntligen kommer Jessica hem och snart kommer Lollo också hem!
Yes vad kul! Hoppas vi kan göra om Svensboda i sommar, det var ju så sjukt mysigt.

ajajajaojojoj

Min handledare kommer inte bli glad när han ser min allt annat än färdiga (knappt påbörjade) B-uppsats. Jag vet liksom inte i vilken ända jag ska börja.
Nu ska jag skriva en liten förklaring till det jag gjort hittills och vad jag ska göra mer.

Tillbaka.

Nu är jag hemma igen. Jag är fortfarande förkyld och har för tillfället väldigt ont i mitt vänstra öra.
Aj

Apropå ansvar.

Jag blir så trött när det blir såhär. Jag försöker verkligen undvika att bli en cynisk ragata, men det är svårt när allt jobbar emot en. Nu har jag återigen gjort det gigantiska misstaget att lita på att en vuxen människa som säger att han kan göra mig en tjänst innan en viss tid också skulle göra just det, men självklart står jag här nu, sista dagen för inskickning, ett intyg kort. Nu ska jag skicka iväg ett sms och sedan ska jag gå och packa min väska svärandes.

Mot... det där området mellan sjöarna

Skara ska jag åka till imorrn. Önska mig lycka till.

Det ansvarslösa samhället

Var inne på bloggen NIKOLINA (finnes om man söker på mest aktiva bloggar) och fann ett inlägg som bland annat handlade om några privata bilder på en sångerskas nyopererade bröst som läckt ut på internet. Nikolina tyckte lite synd om sångerskan, men hade inga problem att själv lägga upp några av bilderna på sin blogg. Jag förtår inte riktigt hur hon tänkte där. När hon lägger upp bilderna bidrar ju hon till att ännu fler människor se de där bilderna, hur dumt är inte det liksom.
Bara nu, genom att jag skriver om det bidrar jag också lite grann, men förhoppningsvis inte alltför mycket, det vill jag verkligen inte.
Det är inte bara i bloggvärlden fenomenet förekommer. Hur många gånger har man inte hört en kvinna stå och prata om lika rättigheter för män och kvinnor, för att i nästa sekund acceptera att göra 75% av hushållsarbetet medan karln hennes ligger på soffan. Vad får det här parets barn för bild av könsrollerna, knappast den deras föräldrar förmodligen vill ge dem. Vi pratar om det, men vi ser inte vårt eget ansvar.
Samma tankegångar genomsyrar samhället, kolla plankarna i tunnelbanan. Resonemang: Det är dyrt att köpa busskort, alltså betalar jag inte, i protest. En ordentlig protest hade varit att inte använda kollektivtrafiken överhuvudtaget. Genom att utnyttja SL, men inte betala för sitt nyttjande bidrar man ytterligare till deras dåliga ekonomi. SL har tidigare själva räknat ut att om alla som åker buss, tåg och tunnelbana i Stockholm betalade för sig, skulle de kunna sänka årskorts-priset med ca hundra kronor. Plankarna vet säkert (hoppas jag) att om alla skulle planka så skulle hela SL:s verksamhet få läggas ned, men de resonerar (förmodligen) själva som så att; "vadå, om jag plankar spelar väl inte det någon roll?", utan att inse att om alla tänkte så, så skulle det ju absolut spela någon roll. Det här är för övrigt ett jävligt egoistiskt tankesätt.
Alla har vi ett ansvar, och allt vi gör och säger spelar roll. När vi börjar tro att vi kan göra och säga vad som helst, utan att det skulle få konsekvenser och utan att vi ska hållas ansvariga för det är vi illa ute.
Vi är illa ute.

Propp

Näsan är helt igenpluggad, sjukt jobbigt. (haha)
Nu ska jag försöka öva lite stämföring.

14-åring med rumpan bar

Läste nyligen ett inlägg skrivet av en tjej som hade så "brottom"* att hon inte ens lyckades stava ordentligt.
Själv var hon mycket nöjd med linnet hon lyckats dra ned så att det nästan täckte rumpan, men läsarna var ska vi säga, mindre nöjda. Själv blev jag glad när någon lyckades skriva att det inte var en klänning, utan en tunika.
Definition, Tunika: Skjortliknande plagg i längre modell, med eller utan krage, som träs på över huvudet.
Sen när kan denna beskrivning implementeras på en tubtopp som nästan går över rumpan?


*Felstavningen av bråttom, brottom, var kanske en ordvits på bråttom och bottom? - Neeeeaj, jag tror inte heller det, men det hade varit lite fyndigt

Nervös

Nu ska jag boka allt inför Skara. Jag känner mig lite smått nervös, det blir lite läskigt att åka helt själv till ett ställe man aldrig besökt förut. Har kollat upp lite var Ica-butiken och lite restauranger ligger, men känner mig ändå lite ängslig. Det tycks inte gå några bussar i Skara. Vad man än söker på står det att det inte finns någon förbindelse. Jag får väl ta mig fram till fots då.

Vårkonsert i Röda korsets sjukhuskapell

S-sektionens kör L'sqling från KTH är så himla bra! Det var jättekul att gå på konserten och underbart att få se kapellet, som är otroligt fint, fantastisk akustik.
Nackdel: Jag kom ihåg att jag måste skicka ett mail till min kära teorilärare med en förfrågan på vad man ska tänka på när man skriver understämmor.

Ingen stress

Trodde först att jag skulle behöva slänga i mig maten för att hinna till vårkonserten på KTH, men upptäckte att det går en fin buss strax efter kl 6, så jag kan ta några andetag till.

Jag ska inte vara en en språkfascist.

Jag ska försöka låta bli att påpeka andra människors språkliga felsteg under resten av veckan. 
-Är det bara jag som tror att det kan bli svårt?
Nyligen fick jag anstränga mig ordentligt för att inte skriva ett inlägg till en bloggare (som är publicerad på blogg.esse, skriv åt mig, någon!) som lyckats klåpa till sin engelska bloggbeskrivning. Jag förmodar att det skulle stå ...have faith in yourself (tro på dig själv), men istället hade hon lyckats skriva ...have fate in yourself (ha öde i dig själv). Personligen tyckte jag att det var ett lite roligt stavfel, det blir alltid roligast när det felstavade ordet blir ett annat, särskilt på överklyschiga meningar.
Lunchade med Samanta och Therese idag. Det var kul, jag hade inte träffat Sammi på sjukt länge. Efteråt gick jag och Tessan lite på stan. Jag hittade ingenting och klagade mest över mina aptunga böcker, Tessan köpte två par jeans från Cheap Monday som satt grymt på henne.

En av de bästa låtarna någonsin!

Har nyligen skrivit klart en av de bästa låtarna jag någonsin skrivit.
Det känns riktigt bra. Jag tänker spela in den i sommar, då jag också ska försöka fixa en egen hemsida (ev. knyter jag om bloggen dit), där kommer jag lägga upp den sen.
Aaaah! Natural high, går inte att beskriva! Så sjukt... glad!

Photo booth

Osminkad och glad (varför är jag glad?)



Mellanmål

Världens bästa mellanmål när man är lite sådär småsugen

Russin + rostade och saltade solrosfrön = mums

Jag är dålig på att gå upp

Jag gick inte upp kl 6 som jag hade sagt, somnade om och gick upp kl 7 istället. Dåligt av mig. Nu ska jag ut på en promenad.
Om någon är ledig mån-tis och vill skjutsa ned mig till Skara vore det jättemysigt!

En dag på telefon

Det känns som om jag inte gjort något annat idag än ringt telefonsamtal och skickat mail. Tyvärr har min elaka internetanslutning bråkat med mig, så en hel del tid har spenderats suckande över den. Nu har jag ont i magen av stress och det känns som om jag inte hunnit göra någonting. 
Ska försöka fixa färden till Skara också.

My baby

Får jag lov att presentera min nya bebis. Är den inte fin?

Bibliotek och Gossip Girl

Efter att tämligen fruktlöst sprungit runt på olika bibliotek tar jag en paus med gossip girl. Snygga kläder och överdrivna intriger - perfekt

Never been kissed

En av de sötaste filmerna någonsin, totalt supertöntig, men jättesöt.
Håller på och kollar upp allt inför Skövde/Skara. Allt strular.

RSS 2.0