Jävla CSN!!!

Det går inte att logga in på csn. Jag är sur.

Dagen

Nu har jag varit vuxen och anmält tv-innehav, känns bra. Jag cyklade iväg till coop för att kolla på blommor. Köpte en superfin st paulia som nu står och är superfin i fönstret. Köpte lite godis också. Kommit fram till att jag inte är så mycket för godis. När jag går förbi hyllan blir jag supersugen, men sen när jag står där med påsen i hallen så känner jag bara 'nej, vad ska jag med det här till?'. Alltså, jag har en godispåse hemma.

Ligger och lapar sol

Har legat och solat i min vardagsrumssoffa ett tag. Härligt. Blev riktigt varmt i mina mörka jeans. Kom nyligen p åatt jag inte ätit lunch, så jag ska nog ta o slänga i mig nåt.

Burma

Gråtmilda jag sitter och tittar på en dokumentär från förra höstens protester i Burma. Minns att jag började storböla sist jag såg en liknande dokumentär från Tibet om deras stora demonstration för 20 år sedan (eller var det 30, jag är ju sämst på årtal). Ni kan ju räkna ut hur jag kommer avsluta den här kvällen

Matakuten

Kollar på matakuten och kunde inte låta bli att skratta lite åt det en medlem ur skolstyrelsen i en kommun sa om maten. Melker påpekade att maten kändes tråkig då sa hon att man kan ju svänga till matens namn i menyn.
HA! Det där skämtade vi alltid om i högstadiet, hur skolstyrelsen satt där och svängde till namnen och trodde att vi var så dumma att vi inte fattade att Guldlaxfriletter och friterad torskfilé båda var synonymt med fiskpinnar (fråga; hur kan man tala om torsk och guldlax när fiskpinnar mest består av fiskrens från lite all möjlig torskliknande fisk). Sjukt skrämmande när det visar sig att det faktiskt är exakt så det går till.

Historiens kortaste promenad

Gick runt kvarteret. Fick syn på en läskig karl som stod i skuggorna som började gå mot mig. Jag sprang hem. Nu tittar jag på 2 and a half men.

Känslostorm

Vem har sagt att man inte kan yoga i soffan?

Veronica Maggio

Hon spelade på Olins (lokala "klubben", läs Tommy´s med snygg inredning). Även om fröken Maggio har en mycket vacker röst kände vi oss rejält besvikna, av dessa anledningar:

1. Räknas det som en spelning när den avslutas efter 20 min?
2. Nej, man stormar inte scenen för Veronica Maggio (no offense).
3. Det finns riktiga kravallstaket, synd att Olins inte hade skaffat sådana.

Skhils Nollesittning

I fredags var jag Bamse på Skhils nollesittning (tema tecknat). Vi hade riktigt roligt, drack på tok för mycket (whiskey?) och pratade sex på bussen hem. På lördagmorgonen mådde jag som jag förtjänade.

Det finaste någon sagt till mig

Jag känner mig ganska nere just nu. Det känns som om allt jag säger och gör blir fel. Under samtalet med K häromdagen grät jag bland annat över att det känns skitigt att flera av mina klasskamrater har bett andra att lägga bas på deras produktioner. Ingen har bett mig, jag är den enda som har bas som huvudinstrument. Hur ska man tolka det, liksom? Idag, när en kille i klassen var på väg in till en tjej för att lägga bas till henne, så sa han det underbaraste mina öron kunde få höra just då; "Men, Emma, borde inte du lägga basen istället?". Jag blev så glad och rörd att jag nästan fick tårar i ögonen. Allt blev liksom tjockt och dimmigt runt om mig och det kändes som vår och sommar på samma gång, jag kunde nästan se fjärilarna som fladdrade runt omkring mig. Jag minns inte vad jag svarade. Jag tror jag mumlade nåt i stil med "tjaa.. jag vet inte, jag ska lägga min gitarr nu i alla fall". Jag kanske förstörde för mig själv genom att inte säga "jo, det borde jag ju, säg det till henne", men sån vill jag inte vara och jag tror inte att någon annan vill att jag ska vara så heller. Jag försöker att vara så som andra vill att jag ska vara, men hur mycket ska man egentligen anpassa sig? Hur mycket kan jag dra ned "Emma-regeln" och fortfarande vara jag?
Hursomhelst skänker jag Fredrik en varm tanke nu innan jag går och lägger mig. Han gjorde min dag.

Vampyrmys

Kollar på Tru blood och belönar mig själv med lite jordnötter, mörk choklad och vindruvor efter en ganska bra dag. Terminens första tenta gick ganska bra, kändes det som i alla fall. Det känns som jag kom en bit med samplingsuppgiften till måndag. Imorgon ska jag försöka spela in resten.

My foolish brain

Faaaan! Jag slöade till lite och vips var klockan 11:32. Min tvättid hade gått ut och mina kläder är inlåsta i torkrummet. Nu har jag satt upp en lapp i tvättstugan och jag hoppas verkligen att någon är snäll nog att ringa mig så att jag får hämta tillbaka mina kläder och handdukar. FAN FAN FAN!!!!

Hos Malou; Man vs Kvinna

Kollar på Efter 10 på fyran där de just nu pratar om män och kvinnor, transsexualitet och könstillhörighet. -Neurobiologiska grejor helt enkelt. Mycket intressant (länkar senare till tv 4:s klipp)

Tvättdag

Dagen har börjats i tvättstugan. Jag är sjukt trött (kanske borde prova ginseng eller nåt), men har ändå hunnit med tre omgångar. Nu vill jag bara gå och lägga mig igen, men icke sa nicke. Nu ska jag plugga till tentan imorrn och försöka skriva en jävla låt till musikproduktionen. BLÄÄÄÄÄ

Historien om en väldigt svängig dag.

Idag hade jag en riktigt svängig dag, i ordets mest negativa betydelse. Först var jag glad, sen började allt krängla, vid tiotiden får jag reda på att jag har sånglektion senare under dagen, något jag är totalt oförberedd på, sedan vill bara INGENTING. Efter ett 30 minuters samtal med K (jag grät hela tiden) kändes det lite bättre. Sånglektionen gick sjukt bra och jag kom tillbaka in i studion med förnyad energi, till ingen nytta eftersom datorn fortfarande inte vill som jag. Plötsligt börjar den pitcha trumslag som INTE ska pitchas och bara vara allmänt taskig mot mig. Vid sjutiden bestämde jag mig för att gå hem och laga middag, halvvägs hem med kassarna i handen kommer jag på att jag glömt usb-minnet i datorn (sist det hände blev jag av med mit 16Gigsminne). Som tur var var några klasskamrater kvar i huset, och jag fick nyligen tillbaka min sticka av en snäll granne.
Slutet gott Sov gott

Varför gyma när man kan montera Ikea-möbler?

Har nu nästan fått ihop hela min soffa, alldeles själv. Jag känner mig mäkta stolt.

Och ni kan inte ana hur mycket nytta jag hade av sommarjobbandet på solhälla. Soffor och gamla damer har vissa likheter; de kan inte hjälpa till alltför mycket, de väger mer än man skulle kunna tro och de tenderar att vara ytterst osamarbetsvilliga. Den största skillnaden är att damerna tackar för hjälpen efteråt, medan soffan bara står och surar. Å andra sidan tar inte soffan illa upp om man råkar nypa den någonstans.
Jag lyckades dessutom åsamka mig en mindre blessyr i form av ett skrubbat, lätt blodigt pekfinger.

Jobbig dag

Dagen börjar med Swayzes dödsbesked, sen fick jag min soffa. Nu har jag spenderat 20 minuter i telefonkö för att hitta monteringsanvisningarna som Ikea hade bestämt sig för att gömma. Nu ska jag försöka klä på den stackars streakaren samtidigt som jag lyssnar igenom mixningsuppgiften som vi har till på torsdag. I eftermiddag har vi dessutom sångmöte... Nejnej No stress, no stress at all.

Kvällsmys

Igårkväll satt jag med ett gäng från min klass o lite tvåor i en park, grillade drack öl och myste. När det började bli för kallt gick vi till Hindsbo, där flera bor och fortsatte festen i deras kök. Sen gick vi ut till lokala nattklubben (hmmm...) Olins för att leka jag har aldrig i ett av soffbåsen. En sammantaget trevlig och intressant kväll.

Alex O'Laughlin

Ååå. Hur kan man inte älska denna karl? Underbar skådespelare som just nu (alltså NU nu) syns som en seriemördare på femman. Minns inte vad serien heter.
Kom nyligen hem från lite parkhäng med klasskompisarna, vi käkade ölade och spelade fotboll, kul som tusan

INTERNET!

JAaAAAA! Jag har internet! Yey me!

RSS 2.0