Love actually is all around

Världens bästa julfilm drog just igång på 3:an. Klarar du av att inte gråta i begravningsscenen är du en okänslig jävel. Seriöst. Få andra filmer får mig att skratta och gråta om vartannat som den här filmen; Love Actually.

Ännu en helg är till ända.

Denna gång var det just min ända som fick sätta livet till. Hela rumpan är i princip ett blåmärke, teaches me att inte springa på blött golv. Sen var vi ute och skakade våra lurviga på Under Bron igår också. Det var ganska kul, lite dåligt drag för att vara lönehelg kanske. Om Linda bestämmer så kommer vi aldrig gå dit igen, hehe... Idag skulle mor och jag begett oss för att träffa hennes syrra, mina kusiner och mitt underbara lilla kusinbarn, men bilen ville inte vara med, så istället lagar vi min morbrors specialrätt (den som fick min ena kusin att bryta sin vegetarianism!) Nu sitter jag och beundrar min mors fantasifulla juldekorationer, själv ska jag nog ta o börja småpynta en adventsljusstake.

Well I'm om My way

Sticker till spanien imorrn. Ha de!


Hotell

I helgen gjorde vi en liten utflykt till nybyggda hotellet (signerat Wingård) i Kista. Häftig exteriör som tyvärr inte matchades av en fullt lika effektfull interiör.

Detta måste ju toppa listan på läskiga/häftiga jobb. Snacka om utsikt!

Sick leave

Dagens skrivbord består av inredningstidningar och mängder av té, kaffe och True Blood på webbTV
Tända ljus är en del av att vara sjuk.

RSS 2.0