Geblod nu!

Som blodgivare går jag ibland in på geblod.nu för att kolla om det kommit några nya uppgifter och idag upptäckte jag att det råder ordentlig brist på blodgruppen B+ i Stockholm.
Om du vet att du har den här blodgruppen och redan är registrerad blodgivare, spring och ge nu! Du som inte är registrerad, gör det nu. Det behövs alltid blod, särskilt till Jul och Nyår, registrerar du dig nu hinner du ge ditt första bidrag innan sista advent.
Ditt blod kan rädda liv!

Projektidé - check

Äntligen har jag och Jennie fått vår projektidé godkänd. Nu får vi se om den håller för granskning efter vår förstudie. Vi har fortfarande svårt att hitta en bra frågeställning. Tåls att jobbas på, men snart kommer jag vara helt insnöad i den kommersiella världen

Konsten att ha noll koll

Under en facebookchatt med en klasskamrat slog det mig att världen är befolkad av två sorters människor, de med stenkoll och de med noll koll. Min klasskamrat F hör till den senare kategorin. Efter fem minuters diskussion säger jag "jaja, vi kan snacka mer om det imorrn" vilket besvaras av "Har vi lektion imorrn". Jag satt bara tyst och skrattade ljudlöst, för jag visste inte vad jag ananars skulle göra. "Ja, vi har projektmöte med Zirk" svarar jag. Hela vår tidigare konversation hade rört projektarbetet som börjar nu. Herrejesenes. Vad ska man ta sig till med folk?
Märkligt nog så klarar sig nollkollmänniskorna så jävla bra. Hur?

MAT!

Min lärare fattar uppenbarligen inte att jag är VÄLDIGT kinkig med mattiderna!

RSS 2.0