Goooood morning!

Yogade bara halva yogadownloadpasset idag. Pallade ärligt talat inte ett shoulderstand idag. Mina lår är fortfarande korta efter måndagen o höften krånglade när jag gick upp, så jag slutade 14 minuter in i passet. Benen är ändå gele efteråt. Nu har jag o syrran slängt in lite scones i ugnen som snart är klara.
Min envisa förkylning håller mig fortfarande borta från vattnet, så jag får nöja mig med att lapa sol o läsa företagsteorier istället.

Tävla om sommarens snyggaste ring på Josign

För ett tag sen köpte jag den här snygga earcuffen från Josign.se,
nu tävlar jag om den här ringen på hennes blogg: josign.blogg.se. Klicka på länken och tävla du med

Jag yogar, alltså är jag

Provade ett yogapass från yogadownload och jag kan inte göra annat än att varmt rekommendera vidare. Jag var småskakis i armarna i en halvtimme efteråt och det kändes som ett riktigt bra pass. Själv provade jag passe Yoga for weightloss 1 efter rekommendation i Sofias blogg Fitforforty, bra bloggar allihopa på wellness faktiskt.
Hade tänkt springa idag, men med tanke på hur oväntat hårt yogapasset var kanske jag skjuter på det till imorrn. Fast känner jag mig själv rätt så lär jag väl klämma in nån styrka till kvällen. När jag blivit sisådär lagom uttråkad. Efter träningen var det dags för en smoothie, gillar ju inte att äta så stor frukost innan jag yogar (och jag har ju aptit för ett helt kompani på morgonen), så det får bli nåt sorts mellanmål efteråt istället.
Här är en smoothie som blev en favorit i Skara, har ingen spenat här, så idag får det bli en med frukt istället.
en typisk skarafrukost med avokadomacka.
Spenatsmoothie 1 port.
1/2 banan
1 näve tinad fryst mango i bitar
3 nävar spenat
1/2 dl apelsinjuice
i skvätt havremjölk (funkar lika bra med lättmjölk, undvik standard, blir helmysko med den)
Mixa alltihop och späd med mjölken till den tjocklek du vill ha. Själv hade jag nog tyckt att den här smoothien var alldeles för spenatig innan jag vant mig, så byt ut lite spenat mot mer mango om du är ny på gröna smoothies.

Föräldrar gör det då inte lätt för en...

Precis när man värmt upp och ska komma in i ett första flow, vad händer då? Jo då ringer föräldrarna, både på mobilen o fasta trots att man demonstrativt inte svarar på den första, för att säga att de ska komma tillbaka med en nyckel. Vad ska man göra för att få yoga ostört?!

En dag i Sigtuna

Nu när jag äntligen lyckats klura ut hur man laddar upp bilder (efter senaste i photo-uppdateringen) så tänkte jag bjussa på ett gäng från Sigtuna. Staden där Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin bodde. Här bodde också Herr (Farbror?) Blå och hans söta pudel.






Coolaste cykeln

Sommarlov?

Hejhej, Just nu har jag något som närmast kan liknas vid sommarlov. Det sköna med det är att dagens största problem är om jag ska ha shorts eller kjol eller klänning på mig. Hihi. Ganska trevligt.

RSS 2.0