Allvarligt snack imorrn.

Jodå, när jag haft en helvetes vecka som inte ens hälften passerat av, ett fanskap till år som bara två månader gått av, på dagen de tre värsta veckorna i mitt liv, då tycker jag att det är underbart att få höra att jag är den mest irriterande människan du någonsin mött. Att få en tidning slängd i huvudet känns ju bara som en bonus!

Dagens

Skänkte just 30 kr till Rädda Barnen via Panelen.se
Smart sätt att skänka lite pengar tycker jag, o det tar inte mycket av min tid. Nu ska jag försöka rädda min produktion trots min klasskamrats tappra försök att ta livet av den. (smile)

Optisk illusion

Nej, jag är inte här, det är bara en synvilla, så det är lugnt att du inte ser mig.
AS!

Varför jag är mobilfri idag

Halvvägs till skolan med 7 kilo musik över axeln kommer jag på att jag glömt usbminnet hemma. FAN. Aja, jag klarar mig. Lite senare kommer jag på att jag även glömt plånboken hemma. Jodå, jag överlever en dag utan kaffe, i värsta fall snor jag från Alex, för han drack upp min mjölk förra månaden. Sen kom jag på att jag glömt MIN MOBIL hemma. Överväger att vända om, men är nästan framme. Lämnar grejerna på skolan, tänker gå hem o hämta grejerna. Kommer på att det är Alla hjärtans Dag idag.
Sätter mig till rätta i skolfiket.

Glider fram på den isiga vägen

Jag har två fulla personer hemma hos mig. Jag har blivit förolämpad av två personer ikväll. Den ena var synnerligen trög o hon kan inte ens skylla på att hon var full... Jag är lite sur. Godnatt

RSS 2.0