Hål i fickorna

Har blivit av med 6000 spänn på en vecka. Den oekonomiska ekvationen stavas räkningar och universitet. Nu ska jag lägga lite mer pengar på studentlitteratur. Kul... Nudlar, någon?

Jävla adressandring.se!

Här försöker man vara duktig och så bara dör hemsidejäveln så fort man försöker bekräfta med bankID. Jävla fanskap till hemsida!

Psyched!

Så jävla underbart att SVT äntligen börjar sända True blood, jag har fan väntat sen innan den började sändas i USA. Tidigare har jag bara kunnat se korta klipp på youtube, men nu ska jag äntligen få se hela avsnitt. Missade ju i onsdags pga husfest med tvåorna, men nu ska jag kolla på första avsnittet på Svt:s hemsida.
Älska Svt Play!

Det var kortvarigt...

Efter en dag hade jag plötsligt inte internet längre, så det har liksom inte gått att skriva så mycket.
Det har varit en sjukt intensiv vecka med min superhärliga goa klass. Vi har blivit tajta väldigt snabbt och träffats varje kväll. Jag känner mig ganska sliten nu, vi har druckit varenda kväll förutom i torsdags. Nej, nästa vecka tar jag det nog lite lugnare. Lägenheten är mysig och jag trivs jättebra.
Nu är jag hemma i berga för att få med mig lite glömda saker, samt hämta hem lite kläder som beställts från H&M. Det känns jättekonstigt att vara här igen, Skara har ju redan blivit hemma för mig, jag vet inte vad jag skaa kalla det här stället. Ex-hemma?

Jahapp... Då var man ensam då.

Mamma och pappa åkte för snart en timme sen. Jag grät en skvätt, och sen en till igen när jag läste min bok och Ayla lämnade sin nya familj för att resa till okända marker. Precis så är det för mig.
Nu känns det riktigt konstigt. Men ändå bra. Konstigt, men bra. Det är flera andra som flyttar in i kvarteret nu, några igår och flera idag. Någon har precis börjat flytta in i lägenheten bredvid min, de borrar i väggen. Jag har inte satt upp några hyllor. Om ingen i närheten har en borrmaskin lär det heller inte ske så mycket borrande förrän om kanske tre veckor, då kommer min soffa också. Jag tror jag ska ta en promenad, för varje gång jag går in genom dörrn känns det mer normalt, så jag borde väl försöka göra det så ofta som möjligt.

Inflyttad

Nu är jag inflyttad i Skara. Inga bilder uppe just nu, men det ska jag väl få upp snart. Just nu sitter jag och använder nån grannes okrypterade nätverk, ska köpa eget så snart som möjligt.
Imorgon ska vi:

Skruva ihop min bokhylla
Sätta upp alla lampor
Packa upp, framför allt kläder
Kolla lite i stan, bl.a. efter TV-möbel
Köpa busskort (efter att vi klurat ut vilket jag ska ha)

Sedan åker föräldrarna och jag blir kvar här i Skara, alldeles ensam, men jag har så mycket att göra att jag knappt lär märka det, i veckan ska jag bl.a:

Ordna internet
Byta telefonabonnemang
Registrera mig på His (given)
Packa upp alla grejjer

Gammal

Det märks att man börjar bli mer till åren när man kollar efter recept att spara innan man slänger gamla cosmo...

Jag har börjat

Nu har jag börjat packa.
Hittills packat:
1 kopp

Ikea, Mio och HM

Ikväll ska jag beställa hem lite grejjor från HM, inte så mycket egentligen, en kofta, en kjol, två toppar, that's it. 
Imorgon ska vi åka till Ikea dför att prova säng. Jag har lyckats bestämma mig om en sak gällande inredningen i min lägenhet, jag ska ha denna matta, men var säger jag inte, hahaha!

okänt.jpg

Idag har jag suttit och kollat runt hela dagen, men från Mio blir det nog ingen soffa, inte ens om jag hade pengarna, för Ikeas är faktiskt snyggare. Men jag vill ändå ta en liten tripp in dit för att kolla på småsaker, gardiner och vaser och sånt. Åååå, vad det är kul med inredning!

 


Kalla mig elak, eller vad du vill, jag kommer ändå fortsätta leka

Jag utövade en liten hobby i lördags och kände för att berätta lite om den. 
Regel 1: Dans och sex har en väldigt nära koppling.
Regel 2: Dans är ett skådespel, allt är på låtsas och allt är tillåtet.
Regel 3: Dans är dans och ska inte förväxlas med grovhångel på allmän plats.
Regel 4: Inga namn eller kontaktuppgifter får utlämnas. 
Jag älskar att dansa, och självklart är det roligare att dansa med någon. På Fasching hittade jag en blond valp som var så söt att man ville stoppa honom i fickan och ta med honom hem. Honom la jag beslag på på dansgolvet och hade riktigt kul med. Han försökte få till lite mer än dans några gånger, men då lät jag honom pussa mig på kinden och sedan dansade jag vidare. Några gånger verkade som om han tänkte gå iväg för att han inte fick hångla, men så fort jag började dansa iväg kom han tillbaka (därav smeknamnet valpen). Det här kan låta illa, men en del i leken är att se hur mycket man kan komma undan med. Hur mycket man kan tortera sitt offer, hur utmanande man kan dansa, hur mycket man kan slänga med håret, hur många gäckande blickar man kan ge honom för att sedan plötsligt vara helt sval, det är nästan det roligaste. De flesta killar brukar lära sig spelet ganska snabbt, kanske är det för att jag inte kan hålla masken. Jag skrattar i princip hela tiden. Vill killen verkligen ha ett ligg den kvällen rör han sig vidare, vissa kanske stannar kvar för utmaningens skull, men efter en kvart eller så brukar det flesta vara med på noterna. Valpen var dessutom inte en alltför tokig dansör, så jag var glad att han stannade med mig hela kvällen. Några gånger tänkte jag att 'fan, vad elak jag är', men sen kom jag ihåg den viktigaste delen av leken; du får gå när du vill, ingen håller fast dig. Jag menar, om någon höll fast någon i lördags så var det faktiskt han som höll fast mig och inte tvärtom. 
Valpen skulle hem till Sollentuna, jag till Åkersberga, så mycket vet vi om varandra. Jag har lekt så många gånger att jag inte minns mina lekkamrater, men valpen kommer nog komma ihåg tillsammans med två tidigare; Tomy Lee-lookaliken från 360 och svärmorsdrömmen från Tegel. Valpen från Fasching, det låter bra.

Update

Galen kväll i lördags, som tyvärr slutade lite kaotiskt. Men som man säger: slutet gott, allting gott.

yeah, I'm up!

Uppe med tuppen för gym kl. 9:00, sedan får vi se vad mer dagen har att bjuda på, förutom att jag ska styra upp lite inför kvällen.

Reashopping

De senaste dagarna har jag gjort två reafynd,
Sjal MQ(ord. pris 199:-)                  28:-
Klänning HM(ord. pris 349:-)          198:-
Trosor Åhléns(3 för 2)                     89:-

och två andra bra inköp,
Klänning HM                                   149:-
Ring Accesorize                              55:-


Ringen köpte jag med ett presentkort som jag fick av kussarna för typ två år sedan, så den var "gratis".
Tack till mysiga Marie och Tessan som förgyllde mina två shoppingdagar.
Lägger kanske upp bilder imorrn. Nu sitter jag o äter en perfekt äggmacka (se där! Det blev lite mat i det här inlägget i alla fall. Nu kommer Jessica lyncha mig.).

I am Medusa

Så här snygg var jag i håret när jag släppte ut det ur tofsen...
   

Savior

Nu ska jag snart iväg för att träffa Tessan. Känns som om hon är precis den jag behöver träffa efter det senaste dygnets omtumlande känslor. Det är konstigt att trots att jag och Tessan är så väldigt olika och har levt så skilda liv känns det som om vi förstår varandra jävligt bra. 
Måste ta en liten rakning av benen innan jag beger mig ut.

Dag

Har inte fått något vettigt gjort idag. Ska börja med lite vettiga saker nu. 

Nu ska jag flytta då.

Nu ska jag bara vänta på att kontraktet ska dimpa ned i min brevlåda.

Beslutsångest - av tredje graden

Åååååå. Jag kanvar inte bestämma meij. Å jag hatar sånt här, varför ska båda lägenheterna ha fördelar och nackdelar. Det är så jobbigt!!! Nu ska jag ringa till han som bor i den ena lägenheten just nu för att kolla när han hade tänkt sig att flytta ut. 

Mot Skara!

Imorgon åker vi till Skara för att kolla på det som förmodligen kommer bli min bostad under det närmaste två åren. Det är så spännande. Har kommit på att Ikeas hemsida suger, måste få tag på nya höstkatalogen.

Min töntnerv är nästan överbelastad - jag är så lycklig!

Vissa saker får mitt töntiga hjärta att slå lite extra hårt. Som att min dator i och med min senaste uppdatering har safari 4. När man öppnar webbläsaren möts man av ett underbart skådespel som bara kan beskrivas med ordet: ögonorgasm.
Så härligt det bara kan bli när man sitter på balkongen med en kopp kaffe en augustikväll.

snälla, söta.

Fina Csn har bestämt sig för att ge mig pengar. 
Det tackar vi för.

Update

Ha övningskört, kollat på Tessans lägenhet, badat, övningskört, badat igen och solat.
Tiden därimellan har jag varit på Tegel, bivit utsatt för ett nedsupningsförsök från en gammal ovän samt druckit fantastiska drinkar på Debaser. Puss på er.

O happy day

Har haft en innhållsrik dag idag. Kom just hem från tegel, innan dess hade jag både hunnit övningsköra, gymma o bada. Har tänkt skriva flera gånger, men aldrig kommit mig för. Det hade säkert blivit mycket mer intressanta inlägg än det här. Sorry.

Lite om mig

Jag vet vem jag är. Jag vet hur jag är. Jag är den pratiga, den högljudda. Jag är hon som säger precis vad hon tänker, när hon tänker det, utan att alltid inse att det kan missuppfattas. Jag vet vem jag är, och jag trivs med det. Då är väl allt bra, eller hur?
Men se det såhär; Tänk dig att jag är tjock. Jag vet om det, har accepterat det och trivs med mig själv. Men hur tror du att jag skulle känna om folk ständigt berättade för mig att jag är tjock? Om någon sa till mig innan jag ska gå ut med mina vänner: 'Håll in magen, så att du inte ser så tjock ut!'. - Hur tror du att det skulle få mig att må?
Nu kanske det blir lättare att förstå.

Framtidsplaner

Imorgon ska jag skriva ett sånt där jobbigt, utlämnande inlägg.

Aaargh!

Ibland känner man faktiskt bara för att dra ett glas whiskey. Sedan ett till. Sedan ett till. Sedan ett till. Sedan ett till, tills man inte längre vet vilken färg whiskey har.

Memories

Nu med snarliggande flytt och allt har jag blivit smått filosofisk.
Idag har jag tänkt på alla minnen som förstärks visuellt av sådant man har i hemmet. Sånt där som man liksom har liggandes hemma, som man egentligen inte vill ha kvar, men inte har hjärta att slänga.
I ena badrummet hänger en hulakrans som jag hängde upp där för två år sedan, lätt överförfriskad efter en kväll på tegel. Kransen hade jag fått av en gammal mattelärare som ätit middag med några vänner. När han gav mig kransen tittade killarna som satt bredvid oss väldigt konstigt på mig. 'Vadå? Brukar inte du tända på rullstolsburna 50+are?' frågade jag. Sedan skrattade Emma och jag och berättade vem den lilla mannen i rullstolen var. Om det inte var för den där hulakransen i badrummet som alltid påminner mig, skulle jag säkert ha glömt den där kvällen vid det här laget. Jag hade säkert glömt mötet med matteläraren och den där killens förvånade min.
När jag flyttar kommer jag inte ta med mig hulakransen, eller alla andra sådana där visuella minnesförstärkare jag har skräpandes här och var i huset. Hur ska det då gå med mig? Jag kommer ju bli alldeles dement!

pust

Andas in andas ut andas in andas ut andas in....

Jag vill flytta - nu

Just nu känner jag mig jävligt glad att jag ska flytta. Jag bor i ett jävla dårhus!

RSS 2.0