Naken om Baken i Skara

Telefonkonversation med M, vid lunch idag

M:"Ok, vi ses på ica om 5 minuter... Aaaargh! Jag har ju inga kläder på mig!"
Jag: "Haha! ok, vi ses om 10 minuter då."
Nu ska jag snart gå o grilla med resten av MLP om det inte börjar regna. Ush o fy för regn.

Fit for middag

Min efter-träningsmiddag är späckad med protein från lax, quinoa och mozzarella. Dessutom innehåller den alfalfagroddar, tomater och honugsmelon med nyttiga vitaminer och antioxidanter. Mums!

Hbt

I det så väldigt liberala Sverige finns trots allt många trångsinta människor. Jag talar inte om människor som hatar bögar och flator utan de som bara inte vill se dem. De här människorna, de är en glömd del av problemet av acceptans av Hbt-personer.
TV4 har däremot inte glömt dem, eller det är kanske det de har. De tar helt enkelt inte hänsyn till dem. Underbart. Först fick vi se Simon och Thomas i TV, sedan kom Tony Erving. Men de var ju inredare och dansare och dessutom i TV, sånna "brukar" ju vara bögar. Men idag, i Fuskbyggarna, visade de just den bögen som vi aldrig får se annars. Två helt vanliga män, utan armaniskor, glitterbyxor eller kråsskjortor. Två helt vanliga män i vanliga jeans, med "icke-fjolliga" yrken, med vanliga Svensson-kroppar. Tack TV4.
Jag tror att de där som inte vill ha så mycket att göra med gay-samhället, de vet helt enkelt inget om det. De tror att alla som är gay ser ut som en vandrande pride-festival, att de är sexgalningar och inte riktigt som oss andra. Sanningen är att alla är unika. Ingen är den andra lik, men att vara lite anorlunda kanske helt enkelt är lite mer accepterat bland de som redan är utstötta från den stora gruppen. Vem har inte velat prova något nytt någon gång, men låtit bli av rädsla för vad andra skulle tycka? Det behöver inte vara att hångla upp någon av samma kön, det kan vara något så litet som att skaffa dreads när alla ens vänner har Hollywoodsvall.
Om vi alla vågade vara lite mer unika, så kanske vi inte skulle frysa ut en grupp och kalla någon konstig bara för att han eller hon vågar vara sig själv.

När det inte räcker med EN gitarr

bild: lineout.thestranger.com
Ibland måste man ju bara ha en 12-strängare, tre vanliga o en bandlös elgitarr - På samma låt. Jo, så är det, man kan inte anlita utomstående musiker...

Toys

Har köpt två fina hårddiskar. Bra, snabba, trygga och satans snygga.

Musiknyheter

I Kina har en popgrupp dömts för ett singback-framträdande. Det är alltså olagligt för artister att mima på scen i Kina, vilket innebär att artister som Britney Spears, Jonas Brothers och Girls aloud kan hälsa hem. Lagen infördes efter att Kina under OS i Beijing fick utstå hård kritik efter att en nioårig flicka sjungit play-back på invignings-ceremonien.
Nog för att jag älskar live och vill att alla artister ska klara av denna självklara del av artisteriet, så inser även jag att det finns tillfällen då live faktiskt inte är en möjlighet. Dessutom kan ju Kina jobba på lite annat än att jaga stackars tondöva skivbolagsslavar, typ se över sitt gigantiska kol- och oljeberoende...

Så: Klaga inte på Kina, det slutar bara med att de hittar på mer tokigheter för oss att klaga på.

RSS 2.0