Dumma tentaperiod

Jag hade velat htta på så mycket skojs med mitt gosmonster nu när han kommit hem på höstlov (han ser förövrigt ut som Robinson Crusoe nu för tiden), men nu måste jag bara sitta och plugga istället. Jag vill inte ha tenta, är inte det minsta taggad. SUCK! Jag hade velat gå på bio, men istället blir det King Arthur på dvd i sällskap av ett antecknigsblock. BLÄÄÄÄÄÄ!

Ny kurs: Programmering

Och här har jag suttit och ojjat mig. Shit det var ju världens lättaste i alla fall de första fem lektionerna. Har två veckor på mig att ta nästa fem och slutprovet på första avsnittet. Fortfarande väldigt dåligt med informaton, men det mesta lyckas man klura ut på egen hand (exempelvis att det kan finnas mer än ett svarsalternativ...).

I övrigt händer det inte så mycket. Jag har pluggat inför tentan på torsdag och lite senare tänkte jag ta en ny titt på King Arthur och kanske skriva ner några anteckningar. Tänkte titta på den minst en gång om dagen nu, så jag får gjort så mycket som möjligt. Shit vad skumt att sitta och titta på samma film om och om igen. Wow, jag måste vara dum som gett mig in på det här. Någon som har förslag på vilken film jag ska använda till min sista examinationsuppgift? Gladiator, Starwars, Sagan om Ringen och Titanic är förbjudna.

Snyggaste strippan någonsin.

Jag vill se ut som en korthårig version av Mimi (spelad av Rosario Dawson) i Rent (2005). Hon ser ju helt fantastisk ut. Speciellt med tanke på att hon har hiv, inga pengar, är strippa och har missbrukat droger under flera års tid.
Viva la vie bohème!

Hos Tandis

På folktandvården kan man numera köpa presentkort. Alltid välkommet då man ju liksom inte har så mycket mer val än att gå dit eller få hål och sedan en hög räkning när man väl går dit. Jag har knöl mellan några kindtänder för de sitter så tätt. ojojoj. Nu ska jag snart gå och borsta tänderna då så jag slipper få besök av tandféen...
Sen var jag på röllingby också. Det var inte särskilt kul. Jag spelade lite piano, snackade med Thomas och gick sedan hem och lagade lunch + matlåda. Det är så svårt att bara laga en portion...
Jag tror jag beställde fel när jag beställde film från cdon... Fan. Ska tänka över den saken...
Nu ska jag ta mig en liten svängom med gitarren tror jag.

veckans lista?

Har vi helt slutat med detta? Var det inte tänkt att någon mer skulle hitta på ett ämne? Daisy borde det väl ha varit?

Jag ska spela på fredag

Fredag den 24 oktober kommer jag att spela på bergagården. Någon gång runt åttatiden skulle jag tro. Vore kul om någon bemödade sig dyka upp... ;)

Ny frisyr och min nya favoritpryl.

 Haha Nu är det klippt!

 Last line-bokmärket är min nya favvopryl. 20 spänn kostade den på akademibokhandeln och den är helt fantastisk! Nu vet jag alltid precis var jag slutade läsa och slipper läsa om samma sida om och om igen.

Gamla lärare på bussen

Hela gänget hade tydligen varit på kinarestaurang inför ett arbete om Kina som deras arbetslag ska göra.Filosofi-Leif var där, samhälls-Sladö (fast honom hälsade jag inte på) och min gamla mentor Inga-Linga. Hon var precis som jag minns henne. Glad, bubblande och superförvirrad. Hela bussresan hem satt vi och pratade om gamla klassen och vad folk gör nu för tiden. Tydligen har de öppnat biblioteket igen (helt sjukt att det någonsin var stängt) och där jobbar numera min gamla klasskamrat Sebastian.
Egentligen hade jag tänkt skriva ett inlägg om konstiga hårtestar, men jag har inte lyckats fånga några på bild, så det får vänta. Imorgon ska jag gå till frisören och klippa mig.

Hur ska jag hinna in till stan?

Till nästa problem: Jag har grymt mycket att plugga. Hur fan ska jag hinna in till stan för att lämna tillbaka den jävla klänningen?

Den fina klänningen ryker nog... snyft

Den jättefina klänningen jag köpte på H&M för vrakpriset 300 kr ryker nog. Idag är sista dagen att lämna tillbaka den och mamma hade nog rätt med att den är fin, men kvalitén sänker den. den är i 100% viscose, vilket brukar vara bra, men detta är den stickade slinkiga varianten. nej, this won't fly. Jag skulle nog inte känna mig helt bekväm i den och den skulle säkert bli rispad med en gång. Jag säger så för att intala mig själv om att jag gör rätt som lämnar tillbaka den. Men de har nog rätt min mamma och min syster, jag kommer inte använda den. Snyft snyft snyft

10 tips till killar.

Oj, vad dålig koll killar verkar ha på hur de ska bete sig mot tjejjer på dansgolvet och i baren. Här följer därför ett par enkla tips för vad man bör och INTE bör göra.

  1. Om en tjej nobbat dig mer än tre gånger spelar hon inte svårflörtad, hon är helt enkelt inte intresserad.
  2. Om du först försöker dansa med en tjej och hon säger nej ska du INTE försöka med hennes kompis. Vem vill ha det kompisen just nobbade?
  3. Börja ALDRIG dansa bootydance mot en tjej. Detta uppskattas nog inte av någon. Varför tror du att jag skulle vilja ha din röv mot min rygg?
  4. Försök aldrig ta tag i en tjejs hand utan att först etablerat klar ögonkontakt med henne.
  5. När du väl tar tag i hennes hand, börja aldrig försöka leda henne iväg från hennes kompisar, speciellt inte baklänges. Våldtäcktsklockorna börjar ringa direkt och hon kommer med största sannolikhet försöka ta sig så långt bort från dig som möjligt.
  6. Försök inte hångla upp en tjej efter att ni pratat i tre minuter. Signalen du sänder ut är att du tror att hon är billig.
  7. Ha humor, men var uppmärksam på om din humor uppskattas och var noga med hur den uppfattas.
  8. Le inte! Eller jo, det ska du göra, men inte ett fånflin, inte ett kåtflin med halvslutna ögonlock (jo då, vi har läst i cosmo om vad som händer med era ansiktsuttryck när ni blir kåta), inte ett clownflin där vi kan räkna alla tänder och heller inte ett överdrivet självsäkert leende. Öva framför spegeln.
  9. Tafsa inte. Dina händer har no business innanför min klänning, på min häck eller på mina bröst, särskilt inte på dansgolvet.
  10. Tjejer kopplar dans och sex, dansar du i otakt och med konstiga armrörelser så kommer kvinnor att tänka att du är lika värdelös i sängen. Du behöver inte vara en proffsdansare, men studsa inte runt med dina polare som på oktoberfest. Kolla på Hitch, lär dig den dansen om du är helt hopplös.

På Göta källare igår

Jag och Emma hade mycket trevligt.
Det var trevligt att träffa en tredje emma på tunnelbanan.
Också trevligt att träffa Anton på bussen hem, tur att jag väckte honom innan jag gick av så han kom hem över huvud taget....

Såg några söta änder vid kanalen

I själva verket var det en hel flock.
Har det ganska tråkigt här hemma.. Om någon vill komma över och spela bubbla ikväll också så är de varmt välkomna. Jag är hungrig

Myskväll hos mig

Myskväll hos mig tisdag kväll. Kom och laga och ät middag med mig, knubba, och drick något gott. Vill man sova över det ska man gärna ringa och säga det. Om någon vill hänga med och handla är det också väldigt uppskattat! Ring och säg hur det blir. Kommer lägga det på vhd också. Obs! Bara tjejjer, lite tjejjmys känns lagom så här en vanlig tisdag..

Värsta sakerna att säga i sängen.


10. Namnge hans sak - detta får man för de flesta absolut inte göra. Det är alldeles för privat och det vore som att du skulle namnge någon annans barn. Nej, nej och återe nej.

9. Oj, vad stor (när den inte är det). - De flesta har koll, så det är ingen mening med att ljuga. Bättre att hålla klaffen då

8. Fel namn

7. O, daddy! O,daddy! - Att säga pappa eller mamma i sängen är ingenting som bör göras utan att först kommit överens om det. De som inte gillar det finner det ju oftast ganska avtändande.

6. Så, vem är jag i ordningen? - Personligen tycker jag aldrig att man ska prata om sådant här, i alla fall inte om man menar allvar med förhållandet, men om man nödvändigtvis ska bör denna diskussion ej ske i sängen vid älskog.

5. Historier i stil med en champinion trallalalala..... - Inget kan nog få den att försvinna snabbare. Den har öron och blir ju rädd, förstår du väl.

4. Att ha kondom e ju som att äta kola med pappret på. -Sägs oftast av killar. Fel för att det är en klysha, inte är sant och dessutom är förbannat korkat.

3. Förresten följer du med på min släktträff i Bålsta nästa helg? (sägs efter att killen kommit) - Det är inte snällt att fråga killar om sådana här saker i detta läget. Det är bara väldigt manipulativt och kan leda till att han aldrig mer vill ha sex med dig av rädsla för vilka saker han kommer gå med på.

2. Titta inte på min mage! - Jag tror att alla killar är ganska överens om att tjejjers kroppsnojjor är grymt osexiga. Skulle du vilja ha ihop det med en kille som sa "Titta inte på min rumpa, den är så tjock!"? Nej, trodde väl inte det heller.

1. det här gjorde jag med mitt ex.... - Allt nämnande av ex är ganska olämpligt i sängen.

Blä för dumma bankproblem!

Nej, vad ledsen jag blev när jag insåg att anledningen till att min semesterersättning inte droppat in är att min gamla chef inte har mitt nya bankkontonummer. Samma sak skedde i juli, men då fixade bankerna det på egen hand. Samma sak upplevdes även av min syster som inte fick sina pengar förrän över en månad senare efter mycket om och men.  Lustigt nog var detta med samma chef. Jag får väl springa förbi där imorgon förmiddag och sen får jag väl kanske åka hem under min håltimme och gå till banken. Ush vad jobbigt. Jag vill ha mina pengar NU!

Stört dyr studentlitteratur.

Min nya tegelsten som jag ska ha som kurslitteratur kostar 1339 kronor på Akademibokhandeln.
Jag tänker inte ens bemöda mig med fetstil eller utropstecken, siffran räcker.
Man trodde ju att akademibokhandeln stod på vår sida, men icke sa nicke. De har förrått oss. They has trixsed us!
Roligt nog kan man få samma bok hemskickad för 558 kronor från adlibris (+19 kronor i fraktavgift). Jag tror nog jag föredrar det erbjudandet... Kollade på blocket och där fanns en tjej som säljer boken för 750. Fortfarande dyrt som fan och dyrare än adlibris. Jag ska kolla på akademibokhandeln på campus imorrn om priset som stod på hemsidan verkligen stämmer. Helt sjukt i så fall. Tur att kompendiet vi också ska ha för kursen bara kostar 20 kr. (Dock innehåller detta bara 20 sidor så det kostar alltså 20 kr/sida vilket ju i praktiken är dyrare än boken)

Veckans tema

Oj... vad svårt det var att komma på något bra. Vad kan toppa Vem ska pumpa Daisy. Inget. Detta är dömt att misslyckas från start.
Men här kommer det: Saker man aldrig bör säga i sängen.
Japp there it is. Det kan ju bli riktigt intressant. Särskilt om alla publicerar sina listor först på söndag så man inte kan kika på varandras. Annars finns det ju viss risk att en eller en annan (en annan) bara skriver som alla andra....
Hoppas alla håller med.
Puss Puss gullefnutt!


RSS 2.0