Nu är det klippt!

Jeansen är klara, så när på några stygn jag ska ta i sömmarna för att de inte ska repas upp. Imorrn ska jag åka och bada och bara lata mig. Härligt. Snart ska jag äta, sedan springa för att avsluta kvällen med läsning i den fina körkortsboken.

Ooops

Har inte skrivit på ett tag, har inte ens rört datorn, bara tagit det LUGNT i solen.
Jag har bland annat hunnit köpa en bikini för sammanlagt 160 kr. 129 för BHn, 29:50 för trorsorna (rea på H&M) samt ett par jeans som jag ska göra om till shorts för 149 kr. Dessutom hittade jag den ultimata jeansmodellen, men de här, som var de enda i min storlek saknade en knapp, så jag sket i dem. Ska nog köpa några i den modellen senare.
You won't believe they´re from killavdelningen!

Vad göra när han inget tycks höra?

Ja så är det nu, typ.

Nu ser jag igen

Var inne i stan med Anneli och Linda idag i min långa klänning (love it kanske lite för mycket). Vi gick mest runt och kollade lite, men jag köpte en bikinibh på Åhléns city. Där har de förövrigt gjort om underklädesavdelningen. Den ligger på fjärde våningen nu och har fått jättelyxiga omklädningsrum. Alla rummen är väl tilltagna i storlek, har heltäckningsmatta och en Stoppad liten bänk. Dessutom är de utrustade med en telefon som ringer till disken utanför om man vill ha hjälp. Skönt att slippa luta sig ut samtidigt som man försöker skyla brösten och ropa: Haallååååå! Eeeeh.. Jag skulle behöva lite hjälp. Bara att slå en pling, så kommer de på studs, är tanken i alla fall. När jag lyfte luren för att få tag på en mindre storlek i trosorna svarade de aldrig... Smart system i alla falll, om de använde det fullt ut.
Sedan fick jag tillbaka grejjerna jag glömt i Dalarna, det är skönt att ha linser igen. Vi köpte sjukt god sallad på Hemköp och gick sedan till Kungsan för att äta. Linda fick måsskit på blusen.
Sedan gick vi en vända på götgatan. Linda hittade lite second-hand, men jag gick hem utan varken jeansshorts eller kjol. :(

Eftersläng och mordiska tankar

Plötsligt blev jag lite småbakis. Så här tolv timmar senare än normalt... Nu ska jag ta och natta. Imorrn ska jag kanske in till stan en snabbis för att få en tröja, mina linser och min laddare som jag glömde i Dalarna, men vi kanske tar det p måndag. Vi får se imorrn. Ska försöka läsa klart min bok också. Så irriterande, man vet ju att snubben dör på slutet, så de sista kapitlen känns bara motiga. Typ, "dö nån gång!".

Midsommar

Nu är jag hemma igen. Hade galet kul uppe i Dalarna och nu är jag äckligt trött, men förvånansvärt nog väldigt lite bakis. Vem, vet det kanske smäller till senare... Vi dansade i alla fall kring midsommarstång, fikade, förlorade dragkamp, åt sill, badade, åt middag och festade. -Det vanliga midsommarfirandet alltså. Underbart härligt var det i alla fall. Tyvärr glömde jag både det ena och det andra hemma hos Liljan, men det fixar vi nog till lite senare i veckan.

Till Dalarna

Åker hemifrån om 2 timmar. Ska ringa pojkvännen, måla naglarna och packa. Hjälp vad bråttom det blev!

Hungry eyes

Varför har man gjort en cover på hungrey eyes (igen). Ska man göra en cover måste man tillföra något nytt till låten. Sämre sånginsats, mindre driv och fula körer räknas inte som positiva saker att tillföra...

4 på 29

Nää.. Jag vet, det är inte särskilt snabbt, men med tanke på att det var över två veckor sedan jag sprang sist så är det sjukt bra.

Nu jädrar

Nu ska jag sätta mig och göra lite fint.

Godaste lunchen på länge

De senaste veckorna har jag mest slängt i mig gröt eller värmt upp något från frysen till lunch, men idag har jag sommar lov, så nu blir det andra bullar!
Spenatomelett med stekt zucchini
lite suddig bild, jag vet, mobilen.
Ingredienser:
3 ägg
En stor näve (eller två) spenat med vitlök (finns i frysdisken)
3 skivade soltorkade tomater (mina var torra, men det funkar med oljeinlagda också)
En skvätt vatten 
Koriander
Paprikapulver
4 skivor zucchini

Blanda allt förutom zucchinin i en skål. Stek omeletten och låt zucchinin "vattna av sig" med salt. Medan omeletten får svalna steker man zucchinin. Klart!



Äntligen!

Nu har jag officiellt sommarlov! Inga fler uppsatser eller tentor och jag har inga omtentor! Jaaaaaa!

Yeaaah! I'm a freak! ...of nature

Kom just på att jag ska skriva om en låt som jag skrev refräng på nån gång i typ tvåan på gymnasiet, så nu i veckan ska jag leta runt bland alla mina gamla skolblock som jag vet är översållade med texter. Sedan följer noggrann dokumentering och katalogisering av allt detta. Lika bra att börja så tidigt som möjligt på sommaren. När jag gjort allt det där ska jag notera alltihop också. Frågan är om jag kommer vilja göra allt för hand... Jag borde nog ta och skaffa något noteringsprogram av sibelius-typ, men eftersom jag är pank så får det nog bli någon gratis B-version som får duga tills vidare. Någon som känner till något bra? Har egentligen grym lust att börja det här projektet redan nu, men jag måste verkligen sova om jag ska upp imorgon och komplettera klart min dumma uppsats.

Peppad av regnet

Nu har jag varit på promenad och känner mig taggad att skriva i en timme till eller så.

Vad är detta?

7 grader står det på termometern. Detta måste vara något ondskefullt skämt!

Babel

Såg den nyss. Så jävla bra film, tänkvärd.
Mitt enda issue var överanvändandet av den musikaliska mute-tekniken, dvs när man mutar ljudet och ställer musiken i förgrunden. Underbar effekt, men när den används så många gånger som här blir det bara tjatigt och känns oinspirerat. Den japanska flickan skulle man kunna göra en helt egen separat film om, en så gripande historia som skulle bli fin som film.
Se Babel om du har några timmar över.

Lämna vår Astrid ifred!

Igårdagens Metro kunde vi läsa om hur Sverigedemokraterna säljer Astrid Lindgrens böcker på internet, och hur Astrids barn försöker protestera mot det här. Sverigedemokraterna själva säger att även om Astrid inte kan föra sin talan, så tror de att hon hade uppskattat dem som försäljare.
-Fy fan! säger jag! Astrid Lindgren var stolt över Sverige och beskrev det fantastiskt i sina böcker, men jag tror då rakt inte att hon skulle röstat på Sverigedemokraterna idag om hon levat eller velat bli associerad med dem och deras politik. Jag blir så sur på sånt här. Jävla rasister, nationalister och Sverigedemokrater som alltid ska komma och ta ifrån oss våra finaste saker och smutsa ner dem med sina odemokratiska åsikter. Först tog de vår vackra flagga, sen vår fantastiska nationalsång, sedan våran rätt till stolthet som svenskar. Astrid är allt vi har kvar, ta inte henne ifrån oss! Nu förtiden kan man ju inte ens hissa flaggan på Gustav Adolfs dag utan att kallas för rasist. Snart kan man väl inte ens ge en Astrid Lindgren bok till sitt kusinbarn utan att någon tror att man för den skull vill skicka tillbaka alla invandrare till "sina länder".
Det här är landet tillhör oss alla och det gör Astrids berättelser också. De ska inte behöva befläckas av främlingsfientlighet.

Ni missade ingenting

Men det är ni väl ändå inte intresserade av att veta. "You knew I'd fail, and now everybody knows it!"
FAN TA ER ALLA!

Ja, du...

Ingen satt set-list och allmän jag-är-sur-på-världen-känsla i magen. Tumlar runt i huset som en annan fyllehund, jag är så jävla trött nu för tiden.

Ja, jag är på dåligt humör

Ja, jag är arg idag. Arg på alla dumma människor omkring mig. Jag är så jävla trött på det här. Kan fan tänka mig att flytta till Haparanda id det här laget. Nu ska jag ut och träffa Annelie, det gör mig alltid på bättre humör.
Någon som vill hänga på till Täby centrum i morgon förmiddag?

Det här är ju löjligt

Nog för att man måste göra pr, men det här är ju överkurs! Det här är inga krokodiltårar, det är det fan inte. 
Men lite besviken är jag. Ni kan för fan svara i alla fall, ni vet vilka ni är.

Utmanad av Jessica

1. Hur gammal är du om fem år?

26
2. Vem var den sista du träffade?

Mamma o. Pappa
3. Hur lång är du?

161 cm
4. Vilken var den senaste film du sett?

Factory Girl

5. Vem ringde du senast?

mamma - inget svar 
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?

Minns inte ordagrannt, men jag önskade min pojke lycka till med spelningen och erbjöd honom sängplats hos mig

7. Vad är dagens planer?

Borsta tänderna, ta in kläder från balkongen och sova är det enda som är kvar, imorrn skriver jag uppsats och komplettering

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Sms tror jag, men det är lite olika

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?

Gifta.

10. När såg du senast din mamma?

2 timmar sedan.
11. Vilken ögonfärg har du?

Blå.
12. När vaknade du idag?

6:30 tror jag.

13. Har du någon gång hittat en katt?

Det är mest de som hittar mig...

14. Vilken är din favoritplats?

Scenen

15. Vilken plats föredrar du minst?

Norrköping, för känslomässigt. Hallsberg kommer på andraplats tror jag.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

I New York eller London hoppas jag

17. Vad skrämde dig som barn?

Döden. Vampyrer var jag också livrädd för, det är därför jag älskar dem idag...

18. Vem fick dig att skratta senast?

Hmmm. Vet att jag garvade åt något för nån timma sen, men minns inte vad, säkert radioprataren. Annars blir det väl skådespelarna i How I met your mother

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?

Tycker jag väl inte. Problemet är att det är päronen som äger spelaren, så det är ingen mening med att köpa...

20. Har du stationär eller bärbar dator?

En bärbar 13" vit mac

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Stor tisha.

22. Hur många kuddar har du i sängen?

Två
23. Hur många landskap har du bott i?

Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan?

Ja, men det var INTE för att jag var full.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Barfota utan strumpor o skor. Jag känner gräset med tån

26. Är du social?

Är jag?

27. Vilken är din favoritglass?

Tofu Line

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?

Flytta. Och troligtvis resa. Och köpa massa instrument.

29. Tycker du om kinamat?

I lagom mängder

30. Tycker du om kaffe?

Ooo Ja. (snor Jessicas bild)




31. Vad dricker du till frukost?

Te, juice och / eller vatten
32. Sover du på någon särskild sida?

Försöker sova på rygg.

33. Kan du spela poker?

Ja, men jag är inte bra.
34. Tycker du om att mysa?

Nästan alltid.

35. Är du en beroendemänniska?

Jag tror det.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nej.

37. Vill du ha barn?

Ja. 
38. Kan du några andra språk än svenska?

Ja, svenska och engelska flytande (givetvis bättre på svenska), norska och danska förstår jag problemfritt, men kan inte prata eftersom jag alltid börjar skratta, franska dugligt, spanska och italienska har jag förstått någorlunda, men det blir sämre (läskigt, tidig alzheimers)

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej faktiskt inte.
40. Föredrar du havet eller en pool?

Havet att se på. Pool att bada i (svarar som Jessica).
41. Vad spenderar du helst pengar på?

Som student föredrar jag att inte spendera pengar. Men ska det vara på något blir det skor, kläder, musik och fika.

43. Har du någon gång testat narkotika?

Inte vad jag vet. Eller räknas morfin i receptbelagd medicin, det gör det väl inte?

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?

Mitt finger, för att få bort kolarester

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Magnus kan alltid få en att garva. 

46. Välj ett ärr på din kropp?

Sten-ärr på höften

47. Vad har du för ringsignal?

Placebo - Space Monkey

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten?

Massor, på den översta hyllan i garderoben ligger de och samlar dammtussar.

49. Flirtar du mycket?

Nä, blir inte så mycket.
50. Vart togs din profilbild för din blogg?

Har ingen.

51. Kan du byta olja på bilen?

Nej, det ska jag lära mig i sommar

52. Har du fått fortkörningsböter?

har inget körkort, så nej

53. Vilken var den senaste bok du läste?

Alexander - Vid världens ände (Valerio Massimo Alfredi)

54. Läser du dagstidningen?

DN och Metro.
55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej, det finns väl inga veckortidningar längre?
56. Dansar du i bilen?

Jag dansar när jag går.

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?

Rockklassiker - nu (TOTO)

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Mina initialer efter utförd arbetsuppgift på jobbet.

59. Vilka personer utmanar du?

Alla som läser det här! Och jag kommer kolla, det lovar jag!


Grym krönika

Annika Marklund och jag är väl egentligen inte alltid överens, men här slog hon huvudet på spiken. Hon är förmodligen grymt osexig hon med...

Goethe var en stor pöt

There is nothing more frightening than ignorance in action

Goethe visste vad han talade om...

Hemma igen

Jaha.. Då var man hemma igen. I Växjö regnade det mest hela tiden, så vår mysiga statsvandring kom liksom av sig lite grann. Nu börjar molnen skingras en aning över Stockholm, men imorgon tycker jag att det gott kan regna, för då ska jag ändå jobba hela dagen.

EU-val

Nu har jag röstat och gjort bruk av min medborgerliga rättighet, men också utfört min medborgerliga plikt. O yea, I said it, plikt. Alla som är röstberättigade, gå till vallokalerna, det har betydelse.

Spelning

Fredag 12/6 ska jag spela gitarr och sjunga på Bergagården. Jag vet ännu inte tider, men jag kanske kan snacka med Tore om en ca-tid, i så fall kommer det upp i veckan. Detta är en officiell inbjudan. Come one, come all!

Bruce Springsteen i regnet!



Fler bilder finns, men de är inte på datorn än. Det här ser kanske inte så kul ut, men det var det!

Who'll stop the rain?

Första låten igår! Fantastiskt!
Klicka här för att se på aftonbladets hemsida

Underbara människa!

Min fantastiska lärare har gett mig dispans på min sista uppgift! Puh! Nu kan jag fortfarande få A eller B i opera!

The Boss på Stadion igår!

Bruce igår, helt jävla fantastiskt igår! En hel del grymma låtar saknades och regnet var sjukt irriterande, men inget kan sänka The Boss (förutom möjligtvis en hal fläck på scenen som fick honom att drutta på ändan och skrika "I broke my ass!").
Bilder kommer förmodligen senare idag.

Om inte vinden tar mig

Nu har jag bestämt att jag ska spela på bergagården på fredag, jag infar redan nu, över en vecka i förväg, så att så många som möjligt kan komma. 
Strax ska jag bege mig ut i stormen.

Imorgon blir det Buce!

Imorgon är det dags för omgång två av Bruce Springsteen in concert för min del! Härligt värre att hänga med kussarna och lyssna på skön musik. Det ska tyvärr regna i princip hela dagen imorrn, så det kommer kanske inte bli så mysigt att stå där som en blöt katt, men som jag alltid säger, Det blir vad man gör det till.
Men först, innan jag ska utsätta mig för en potensiell lunginflammation ska jag ha uppsatsventilering mellan 9 och 4. 
Kul va?




Jag orkar inte gå in i min andra webbläsare för att kunna länka ordentligt, så copy - paste den här länken istället.
http://www.brucespringsteen.net/news/index.html

Little Steven på radio, nu!

Gå in på www.rocket.fm
Little Steve snackar och spelar skivor.
För er som inte vet är Little Steve gitarrist i E-street band som går upp på scen tillsammans med Bruce Springsteen på torsdag, fredag och söndag. Han är även skådespelare, var med i Sopranos. Kul som fan. Skynda er! Han är bara kvar i etern en halvtimme till!

Dålig dag

Det här har varit en jobbig dag. Och till råga på allt så kommer vi ha skitväder på springsteen på torsdag. Snacka om otur.
Just nu vill jag bara ha mitt älskade gosmonster hos mig, jag kanske kan övertyga honom att komma hit inatt igen?

Snälla,

kan du stänga dörren efter dig, så att jag kan låtsas att jag kan koncentrera mig.

Say hello to heaven

Mår skit. Måste skriva, men egentligen vill jag bara gråta och krypa ihop till en liten boll.
Jag skriver kanske igen innan sänggående. Nu ska jag sitta och vara ledsen ett litet tag.

Fan för mig.

Har lyckats skriva en fullständig mening på operan. Fan. Och just nu suger allt ganska hårt här hemma. Jag måste nog skicka ett mail till min lärare om att åtminstone den andra biten av hemuppgiften kommer komma in för sent. Jag har faktiskt jävligt god anledning.

Opera och sol

Nu sitter jag med mi opera-uppgift och väntar på att solen ska träffa mig. Jag måste skriva minst 2000 ord idag så...
Hejdå!

RSS 2.0