What I am

Jag är en masochist

I turn to water, like a teardrop in your palm

Idag låg jag på en säng och snyftade till Roxettes It must have been love.
Det var sannerligen mitt livs tjejjigaste ögonblick.
Jag hoppas innerlligt att det inte sker igen.

Skjortan.

På allmän begäran:

Fyra tankar

Nu har vi flyttat allt. Tungt.
Syrran o mamma kollar på film med Ethan Hawke. Högt
Jag köpte en skjorta till min pojkvän. Fin
Godnatt

Hahaha

Efter att jag publicerat det förra inlägget såg jag min inledande mening och garvade åt fyndigheten. "Skrrev jag så?" skrattade jag högt

Idag var en härlig dag (so far)

Fint väder och fina kläder. Jag älskar mitt korallfärgade linne. Det är så fiiint.
Snart kommer min sötnos över så jag ska möta honom vid bussen snart. Vi ska gå och handla och kanske göra fruktsallad. Nu har jag lagt in lite mer musik i min mobil också. Försökte hitta Jason Mraz-skivan men nej. Den fanns visst ingenstans just idag. Måste ila. Ciao

Igår var en dålig dag

Jag var så här I I nära att börja gråta på jobbet igår. Jag blev så jävla arg.  Ingenting var bra igår och den idioten jag var  arg är ju så dum att han inte ens fattade att jag var arg på honom. Andas in - Andas ut
Nu när jag är lite mer i zen, tänkte jag ta mig en promenad. Jag vill verkligen gå i kjol eller shorts idag, men jag e rädd att det blir för kallt, dessutom orkar jag inte raka banen, ja så lat är jag. Så det blir väl jeans. Måste verkligen införskaffa lite mer byxor. Någon som vill med och shoppa? Kanske i helgen, lördag?
Lyssnar i övrigt på Toans favvolåt, Patience. Snart kommer hon hem igen, vad skönt det ska bli. Mitt hår ser förjävligt ut och behöver fixas. Lämnar därför detta inlägg till sitt öde.

Fika för Räven, valbuken, Polke, dasset, famlaren (har ingenstans att gå). (Kärt barn har väldigt många namn, glömde jag något?)

Nu har jag skrivit så lång rubrik man kan. Bara det är ju en bedrift värd en chokladbit. Men icke-sa-nicke. Nu är det hälsovecka (därav tog jag bara en liiiiten kaffekaka och ingen kokosboll eller något sånt) och då ska man vara nyttig, inget godis och ingen sprit så långt ögat når. Spriten ska jag helt undvika och chips eller godis får endast ätas på helgen (lägg märke till eller, båda får alltså inte intas under samma helg). Jag vet, det är mycket tummande, men jag tycker om att äta onyttigt. Jag gillar kaka till kaffet, jag vill äta chips när jag kollar på Magnus Ugglas bandletande, och jag förtjänar lite godis efter en hård dag på jobbet.
En sån dag hade jag förövrigt idag. Det kändes som om dagen aldrig skulle ta slut. Och så regnade det både när jag gick ut på lunchen OCH när jag gick för dagen. Gjorde ju knappast saken bättre.
Imorrn blir det butiksjobb och det lär väl ryggen tacka för. Allt stillasittande börjar verkligen ta ut sin rätt. Blev lite förvånad när jag såg i lokaltidningen att min butik tydligen söker nytt folk, med tanke på att jag bara får jobba en dag i veckan...  Hmmm. det är ju ingen direkt mening att bli sur. Ska kännas skönt att börja studera till hösten och få en stabil ekonomi. Ja, ni läste rätt. Som läget är nu blir den stabilare när jag börjar plugga. Jag borde inte ha några problem att anpassa mig till knapert studentliv, jag lever ju redan knapert som jag gör.
Läste i metro att kvinnor i snitt dricker sju drinkar per utetillfälle, och högst borde dricka fyra. Fyra? Jag brukar inte dricka mer än två, högst tre. Svenska kvinnor har mycket pengar att lägga på uteliv tycks det, eller så går de till billiga uteställen.

Tillbaka till rubriksämnet; Idag fick räven sin födelsedagspresent. En klänning och ett par jättesnygga skor som jag hade köpt till mig själv om det inte var för det faktum att jag varken har plats för dem eller ett direkt behov av dem. Hon blev mycket glad, och lättad eftersom hon säkerligen trodde att vi stuvat ned något riktigt läskigt, typ en livs levande kille med en försmak för bystiga polacker, i den lilla vita kartongen med gröna och svarta snören. Apropå den saken, har du hört något från rasmus, din valbuk?
Förövrigt har vi konstaterat att sagd valbuk antingen
a)gått i barndom,
b)aldrig lämnat barndomen (högst olämpligt då hon just fyllt 20), eller
c)lider av förtidig alzheimers.
Förvirrad, disträ, fnittrig och döv samt ett ytterst dåligt lokalsinne bidrar till att vi, valbukens vänner, kommit till denna slutsats.
Se där! Denna gång presenteras visst underliggande material presenterades i alla fall denna gång...

Hungrig

Jag är hungrig. Ska försöka stoppa i mig en macka eller nåt. Jag visste väl att jag inte skulle stå mig på en tallrik havremjölk och en mandarin


Som en härlig sommardag

När jag tittar ut genom fönstret ser det ut som efter ett härligt sommarregn, som om det snart skulle spricka upp och till kvällen är det solsken och ljummet. När jag kollar på termometern ser det ut som det gjorde under stora delar av den gågna vintern. Gud så trist väder. Ush, o så blåser det också! Jag får klä på mig flera lager idag.
Sitter och lyssnar på musik. Var med i en Sifo-undersökning igår. Gud så tråkiga de är. Man tror att man ska smälla av. Suck. Ska dra på mig min nya fina korallfärgade top från topshop. Då blir jag kanske lite gladare.
Jag saknar den gamla tiden. När allt var svart och vitt. Nu är allt bara grått. Inte en snygg antracitgrå, utan solkig grå som urtvättade kläder som från början var svart eller vita och nu sakta närmar sig varandra i kolör.
Jag minns den gamla tiden. fast jag minns den säkert inte riktigt. Jag minns säkret bra de bra stunderna. Hur kunde jag lära känna en person så att det efter en månad kändes som om vi alltid kännt varandra. För att sedan plötsligt kännnas som om vi aldrig kännt varandra, men ändå kunde såra varandra precis så som man bara kan bli sårad av någon som verkligen känner en, som man verkligen bryr sig om

Maybe I'm the one, Maybe I'm the one
who is a schitzofrenic psycho

Länge sen jag lyssnade på det här bandet. Jag har kvar skivan någonstans Tycker fortfarande om stilen. Postgrunge när den är riktigt röjjig. När den är som om grungen aldrig dog. Aldrig dog

Everything's so blurry and everyine's so fake
And everybody's empty and everything is so messed up

Jäkligt skickligt att få fram så mycket i låtens första två rader.
Beröm för det

Flytt

Vi har börjat flytta syrrans saker nu. det känns lite sorgligt att lämna lägenheten som hon gjort så fin, men så är det nu. Mycket har hänt och absolut ingenting har förändrats de senaste dagarna.
Jag har skrivit en låt vilket sker lite väl sällan sedan jag inte har fri tillgång till gitarrer av olika slag och flygel.  My kingdom heter den. Jobbar nog lite på den ikväll.
Jag är inte på humör för någonting. Men jag kanske kan ta en promenad med Annelie. Ska ringa henne. Et Jessica, on va donne la robe à cousin cet quand?

Just nu (med Tomas Ledin)

Favvolåt: Låten i H&M:s sommarreklam på TV.
Ser fram emot i helgen: Fika/lunch med Annelie på söndag
Bäst på TV: IKEA:s reklam med den toklustiga ungen som skakar läsk, tittar på TV och får stora ögon när soffan byter utseende.

Veckans lista

IDOLER JAG HADE NÄR JAG VAR LITEN

Bubblare: Trasdockorna, Joe Labero och Kevin Costner (förklaring senare)

10. Whitney Houston - Efter Bodyguard tyckte jag att hon var världens vackraste. Och så ville jag också ha Kevin Costner som livvakt/älskare.

9. Aqua - I'm a barbiegirl, in a barbie world sjöng jag på under flera somrar i lågstadiet.

8. Rasmus på luffen - Anledningen till att jag älskar namnet Rasmus är för att jag tänker på denna underbara Astrid Lindgren-saga. Jag vill också ha en katt som äter sill och potäter. Du får trott om du vill men potäter o sill är precis vad små kattungar äter.

7. Jönssonligan - Lyyyyysande sickan

6. Spice Girls - Jag sjöng faktiskt ofrivilligt Wannabe på caraoke förra sommaren...

5. Batman - Kollade alltid på det tecknade på morgnarna när jag var liten.

4. Sully från Dr Quinn - Denna råsnygga karl har föralltid präglat min bild om hur en het man ska se ut. Bar överkropp, skäggstubb och långt lockigt hår. Dreggel.... image93

3. Roxette - Älskar dem fortfarande. Det är ju faktiskt rejält pinsamt att jag inte äger en enda skiva.

2. Jessika - Min granne Jessika var nästan vuxen och fick sitta barnvakt till mig och syrran när vi var små. Hon var den snällaste i världen. Jag ville att hon skulle gifta sig med min äldsta kusin

1. Min kusiner - Jag älskar mina kusiner. De är så bra! Jag träffar dem in så ofta, men de är ändå bäst. När jag var liten tyckte jag att de var smartast, starkast och roligast i världen. Jag fick sitta på den äldstes axlar (han var lång så det var läskigt, men det sa jag aldrig) och den yngre lärde mig räkna till tio på tyska!

Handen som gungar vaggan

´Jävligt många idioter har jävligt mycket makt


Veckans lista, tema

Jag hinner inte göra min lista nu (gör den på väg till/från jobbet imorrn) men här är temat!




>trumvirvel<







...........





Idoler jag hade när jag var liten


(idoler när man var under 10 år, Jessica är ju fortfarande liten, och jag är ju fortfarande ett stort barn, så vi måste sätta en gräns...)

Cadda hela dagen, bas hela natten

det stämmer att man lär sig bättre om man repeterar precis innan går och lägger sig. repeterade not och skallära igår, och har inte kunnat tänka på annat på hela dagen. Hela dagen har jag för övrigt befunnit mig på ritningsavdelningen (underavdelninge till juridik) på mitt pappersskyfflarjobb. Fast just nu är det filskyffling. Sitter i cad och pular runt med massa ritningar och sen ändrar jag filformat på dem och så ordnar jag ny katalogisering. Innan är det bara en enda röra. Ganska kul faktiskt än så länge. Idag kom jag till B... Så det går inte så superfort, men jag tror att det kommer gå lite snabbare när jag fått rutin på det (i takt med att det blivit rejält långtråkigt), och identifierat alla avvikelser som nu tar upp tiden.
Min "arbetsledare" är jätterolig och både pratar och skrattar EXAKT som min pojkväns mamma! Fast arbetsledaren är finsk och min pojkväns mamma chille... Lite skumt faktiskt.
Snart ska jag kolla på Cashmere mafia och The Sara Connor chronicles. Fått i uppgift att kolla vilka som står bakom den, om det är samma som filmerna.

Dålig tajming

Min far har den osedliga förmågna att natt som dag störa, precis när man befinner sig i det underbara stadiet mellan sömn och vakenhet och börja babbla. Sedan har han även den dåliga ovanan att tränga bort ordet 'tyst' och fortsätter alltså babbla medan jag bara blir surare och surare. Men det är sådan där små saker som man irriterar sig på i några minuter och sedanhelt och hållet glömmer. Tyvärr glömmer även min far att jag bett honom låta bli att väcka mig ca tusen gånger.

Sol

Idag ska jag ha på mig det här;image91
Jag ska dock inte ha lika mörka ringar under ögonen. Bilden togs för ca en vecka sedan när jag hade på mig det här i ca 10 minuter innan solen gick i moln. Men idag är det klarblå himmel så jag ska nog inte behöva byta om. Förutom till bikini då.

Englas begravning

Englas försvinnande och död berörde hela Sverige. Därför ska SVT sända hennes begravning live med start nu kl 10:55 i SVT1. Nej fy fan! utbrister jag när jag läser detta i DN.
Jag har varit på en begravning i mitt liv, min mormor. Jag stod inte min mormor särskilt nära, ändå var det en av mina svagaste stunder. Jag har aldrig tidigare känt mig så vek, liten och naken som då. Jag kan inte ens föreställa mig hur nakna och små medlemmarna i Englas familj känner sig idag och av respekt för det tänker jag absolut inte titta på begravningen. En begravning är något så privat så viktigt att det inte ska få spolieras av medier. SVT menar på att det skulle finnas ett allmänintresse i begravningen, men då tycker jag att allmänheten ska låta bli att lägga näsan i blöt och låta Englas familj och de som engagerade sig i sökandet få sörja ifred. Vill man visa något kan man ju visa själva jordfästningen, men ceremonin i kyrkan kan man låta vara förskonad från kameror, mikrofoner och fotoblixtar

TV

Kollade på Talang, och trots vad jag skrivit tidigare om barn som uppträder som vuxna, så gillar jag den fjortonåriga killen som sjunger smäktande kärlekssånger. Han kan nog bli nästa Per Gessle. Hittar han bara några llikasinnade kan vi ju få ett nytt Gyllene tider, och hur underbart vore inte det?
Sen kollade jag lite på SWAT också, jag har sett den massor av gånger, men det är ju Colin Farrel och hans nuna kan man ju inte riktigt få nog av. Snygg som få och härlig irländsk dialekt (synd att haninte talar med den i SWAT bara). Under pausen gick jag vidare till Girls next door. Jag ser inte upp till såna brudar om nån skulle få för sig det, men det är jäkligt intressant att se hur otroligt deras liv är. Så långt från verkligheten man kan komma i princip. Jag älska Bridgets katt. Den morrar verkligen när den blir sur, vilket den nästan aldrig blir.. Love it. Nu sk ajg se hur Holly blir som Jasmin från Aladdin till deras orientaliska fest.


Vill ytterligare förklara för Caroline

Så här är det med mig och min syster:
Vi älskar varandra över allt annat på jorden, och ställer alltid upp för varandra. Vi shoppar ihop, går ut ihop och umgås med varandra och varandras kompisar. Trots att vi älskar varandra så mycket så bråkar vi ibland, och när vi bråkar så är det ganska ordentligt. Och vi kan såra varandra mer än någon annan just för att vi älskar varandra så mycket. Vi blir väldigt arga när vi bråkar. Då säger vi ord som vi inte menar egentligen, som vi aldrig skulle säga annars, som vi säger i stundens hetta.
Den här bloggen är något jag använder som ventil. Utan bloggen skulle jag förmodligen behöva läggas in på mentalsjukhus (nu förolämpar jag säkert mentalsjuka också, om någon tar illa upp så ber jag om ursäkt i förväg). Därför skriver jag HORA när jag känner för att skrika det... Det är väl bättre att jag skriver det på bloggen (som min syster förövrigt inte läser) än att jag säger det till henne och sen inte kan ta tillbaka det?
Men för att inte uppröra fler känsliga personer så tänker jag ta bort inlägget. Det har tjänat sitt syfte, och behöver inte vara kvar. Kalla mig feg om du vill.

Somliga säger att jag är plump,fet och barnslig, då blir jag arg. Sedan förstår jag att de måste mena ärlig, fyllig och levnadsglad!

Återförening med min gamla kärlek

Det här var min dag.
1)2) 3) 4) 5)

1) Lunch2)Jag är sur på syrran 3)Mina kläder: topp från topshop, shorts från H&M 4)Plötsligt är det mycket mindre vatten i slussen, halva slussen håller för övrigt på att murkna eftersom att endast den södra dammluckan är öppen. 5) Jag och Dragster

Det är nämligen så att jag och dragster hade en kärleksaffär som inleddes för minst tio år sedansedan som slutade med att han näst intill försvann helt från affärerna. Jag kände mig lurad och bedragen, men nu har jag insett att det är för mitt eget bästa (De är så sura att jag skulle få seriösa problem med både tänder och mage). Men då och då tittar Dragster in på Statoil och då är jag där för att hälsa honom. Visst ser vi lyckliga ut ihop?
image90Åå Dragster!

Historien om praktikanten

Igår när jag kom till jobbet hade vi fått in en praktikant. En skranig liten sak som gick i sjuan som viskade fram sitt namn när jag presenterade mig. Min personliga åsikt (och jag tror att det nog säkert står i hygienföreskrifterna någonstans) är att man när man arbetar med livsmedel inte ska bära alltförmycket smink, eftersom a) det kan fälla, b) för mycket smink ser ofräsht ut och d) det blir det ganska sunkigt när man blir varm (vilket man blir när man jobbar i affär). Den unga damen var lite småemo och hyn var nersmetad med foundation och puder två nyanser för ljust och runt ögonen var kajalstrecken en centimeter tjocka. Ser inte socialt, glatt och trevligt ut enligt mig. Nu måste man ju inte alltid vara social, glad och trevlig, men när man jobbar i en butik (eller är på praktik i en) tycker jag att man kan försöka med detta (en HALV centimeter kajal är ju en början).
Jaja. Så först var hon lite blyg, det är ju inte särskilt konstigt. Men sen verkade hon vara sablans distraherad också, eftersom man fick upprepa alla instruktioner (exempelvis sopa golvet runt kassan ska väl inte vara så svårt att man måste fysiskt visa?). När hon sedan skulle moppa golvet höll jag på att smälla av. Tjejjen verkade överlycklig så fort man bad henne gå och hämta något, för hon försvann innan man hann prata klart och det tog jättelång tid innan hon kom tillbaka. Först hade hon inte hällt skurmedel i hinken. Ok, den accepterar jag, hon kanske inte hittade ajaxdunken och vågade inte fråga. Men när hon började moppa var jag ytterst nära att fråga om hon någonsin moppat tidigare. Och när jag bad henne flytta på några lådor för att moppa under dem var dessa för tunga. Jag flyttar runt de där lådorna dagligen och då talar jag om y-led. Det jag bad henne göra var att släpa dem på golvet några meter bort och sedan släpa tillbaka dem. (Till detta bör tilläggas att jag är extremt svag särskilt i armarna).
Efter utförd moppning (utförd kan diskuteras...) fick hon gå på lunch. M berättade då att hon tydligen praoat två dagar på VIvo, men slutade eftersom det var för tråkigt. M var övertygad om att praktikanten inte skulle komma tillbaka efter lunch. Men, till allas förvåning, så kom hon tillbaka. Jag sa då åt henne att hjälpa V städa hyllor. Inte långt senare kom M tillbaka från sin lunch och skickade ner mig och V. På lunchen frågade jag Ma vad praktikanten egentligen hette. Varken jag eller V hade vågat fråga av risk att låta oförskämda. Ma hade koll (han är inte rädd för att verka oförskämd, så han hade säkert frågat två gånger).
När vi kom upp från lunchen var inte hyllorna klara, men praktikanten hade ändå gått vidare till andra sysslor, nämligen att fronta. V frågade M som smått roat förklarade att den unga damen bett om en ny uppgift eftersom det var tråkigt att städa hyllor. Vid det här laget befann jag mig i fikarummet och damernas som jag förövrigt städade på under 45 minuter. Nytt rekord! Strax innan jag gick upp gick praktikanten hem. D förklarade att de lät henne gå hem tidigt "i brist på arbetsuppgifter". Jag frågade V på rasten och han berättade att hon bett om ny uppgift IGEN eftersom det var tråkigt att fronta och när de föreslagit att hon skulle återgå till att städa hyllor hade hon blankt sagt nej. OMG. Nu förstår jag de gamla tanter och gubbar som talar om "dagens ungdom" med ett fördömande tonfall och en hjälplös suck. Vad tror tjejjen liksom. Idag när jag var inne frågade jag M i förbifarten var praktikanten höll hus. Idag hade hon gått hem kl 2 sa M med ett litet roat leende. Ja, vi får väl se om hon är där imorrn, i så fall får vi hoppas att hon satt på sig sitt happy face. Annars måste de nog be henne gå eftersom hon skrämmer kunderna.

Pannkakor

Gjorde jag till middag till mig och syrran. Efter att vi försonats (som vi ju alltid gör, jag menar ju inte alla hårda ord jag tillskriver henne) tänkte jag först hänga med till Niklas spelning, men tänkte att det ju faktiskt kommer fler gånger och jag är inte alls på konserthumör ikväll. Sa till syrran att ge Niklas en bamsekram från mig. Ska skriva lite till honom på fejjan också tror jag. Eller på myspace om jag kommer ihåg min inloggning. Då skulle han kunna hjälpa mig fixa min myspace. (Niklas brukar få fixa mina tekniska problem när det gäller musik, oftast vi mail eftersom att han för det mesta bor i Norrköping (där min mor förövrigt växte upp))
Tänkte lägga upp lite bilder från min promenad också, sedan ska jag dra den om praktikanten.
Dessutom undrar jag närfan nästa nummer av Pause kommer i butik, jag har grov abstinens.
Förövrigt har Hertiginnan av Uppsala nämnt mig på sin blogg, bara en sån sak...

Härlig blogg

http://bleckisen.blogg.se/recept.html
Rebecka är mycket kunnig i ämnet och skriver om mat. Fatta att jag gillaar den här bruden!

Veckans lista-dax igen!

Eftersom Jessica föreslog det så ska jag komma på ett tema till veckans lista, men eftersom såpass mycket av veckan redan gått tycker jag att vi kör tema-fri vecka och börjar med veckans lista igen nästa vecka. Då får jag dessutom lite tid på mig att komma på nåt halvhyfsat tema. Nu ska jag snart ta en premenad och köpa lunch, kolla om praktikanten är kvar på ica (ska berätta om henne senare, helt otroligt!) men först ska jag spela lite spel. Ja, jag är spelberoende...

Jobb Jobb Jobb

Går till jobbet om en halvtimme. Ska lite någorlunda snyggt få fram till min chef att jag inte kan jobba en av tiderna han satt upp mig på. Vi får se hur det går med det. Hade lite märkliga magsjukesymtom igårkväll som mirakulöst tycktes gå bort under natten. Skönt det. Ju mer jag jobbar desto mer pengar får jag ju in. Nu ska jag ringa Icas kundtjänst. kul värre

Fetma är en sjukdom som inte ska förväxlas med övervikt

Detta enligt en artikel i dagens DN. jahajah. Jag som faktiskt (tydligen missledd av kategorierna då man mäter BMI) trott att fetma var nästa steg efter övervikt. Enligt BMI går det ju nämligen Gravt underviktig - Underviktig - Normalviktig - Överviktig - Mycket överviktig - Fetma - Grav fetma.
(Lägg märke till att det finns många fler steg efter normalvikt än innan. Om man ligger under gravt underviktig kallas man nämligen skelett (=antas död))
Hursomhelst ska Karolinska sjukhuset inleda ett projekt med överviktiga föräldrar för att deras barn inte ska bli överviktiga. Efter att ha sett det där programmet med den överviktiga 3-åringen tycker jag att det låter som en mycket god idé att börja redan när barnen är 1-2 år gamla. de ska alltså inte banta, utan endast undersökas kontinuerligt samtidigt som föräldrarna får ordentlig information om bra kost- och motionsvanor. Förhoppningsvis kommer det hjälpa och vi slipper behöva ändra våra standardmått på stolar som man behövt i USA. Gungor kan däremot få breddas. Där får nämligen bara små barnrumpor plats, och även vi stora barn (vuxna med barnasinnet i gott behåll) vill gunga. Tänk på det!
image82 Det är alltså däckgungorna jag syftar på. De platta plankorna brukar märkligt nog ofta vara lite bredare. Här är förresten en bild som jag fick upp när jag sökte på däckgunga. :S Lite märklig matchning, men är den inte undebar?
image83 Nu ska jag ta och ringa Jessica snart.

One little, two little, three little indians

Igår var mitt namn Sjungande björnen, snyggt va? Jag var supersnygg, ska försöka sno bilder av JEssica o lägga upp. Min syster skulle precis dyka ut genom dörren för en joggingtur när hon plötsligt kom på att: "oops! Jag ska ju möta de andra på KTH om en timme". För den som inte vet tar det mellan en och en o en halv timme att ta sig in till stan hemmifrån mig. Nu hade då heller inte syster min rätt kläder på sig (köra i joggingkläder det blir ju en hit) och inte går den nån buss just nu, för det är ju söndag. Stackars söstra mi. Så kan det gå när man är lite virrig. det måste vara nåt som går i min släkt. Virrpannor är vi allihopa!
image81


Shopping!

Jag var i täby centrum med min familj eftersom far min behövde nya byxor. Jag o syrran passade på att kolla på badkläder på stadium. Jättemycket snyggt. Tanken var ju att jag skulle titta på träningsbyxor o träningsshorts, men det fanns ju verkligen ingenting! Som tur var hittade jag ett par badshorts som funkar utmärkt att jogga i. Plus att man ser ut att ha jättevältränade bruna ben i dem. För 249.- tyckte jag att det var ett mycket bra köp.
Ikväll ska jag vara indian. De bilderna dyker nog upp först imorrn. Jag var inte så überroligt klädd idag. Grön tanktop från Zaras rea (oj det börjar bli ett mönster, men jag svär, det här var det  enda jag hittade under vinterrean), jeans från koola anna och lila ballerinor med öppen tå från H&M 98.-
supersuddig, I know  
image80

aah, push it. Push it real good!

Fan va skönt det är att träna. Först gick jag en timmes promenad. Då var jag så här snygg;
image73 pebbles är för söt. image74 Jag köpte den på Zaras sommar/höstrea 07. Ibland går det att hitta fynd, men för det mesta är det skräp på zaras reor.
Sedan körde jag ett hårt danspass med extra mycket styrka, fokus mage. Tyvärr glömde jag ju ta bild på mina snygga träningskläder, men med tanke på att jag tränade i två o en halvtimme i sträck, så vill nog ingen se hur jag såg ut efteråt. Skönt var det i alla fall.
Men jag tog lite snygga bilder när jag var ute. det här är vid slussen (inte den i stan alltså)  Fintfint.
Nu ska jag fullfölja min hälsosamma dag med en stor mumsig pizza. Sådetså!

ERROR! ERROR! Technical difficulties!

Något som är grymt irriterande med att vara den i huset som bäst förstår sig på tekniska aparater som TV och dvd-spelare är att man fattar exakt hur borta de andra är. Grymt frustrerande!

Dagens problem: Pappa ropar på mig och säger att den ena TV:n har konstiga färger. Han tror att det är fel på parabolen, men det förklarar jag att det inte kan vara eftersom den andra TV:n som också är kopplad till parabolen har normala färger. Jag föreslår istället att han kan ha fel i AV-inställningarna det handlar alltså bara om att byta AV-kanal. (Detta låtsas pappa förstå, men säger sedan nån random goddag-yxskaft-replik, som får mig att förstå att han inte vet vad jag pratar om). När jag kollar på TV:n tycker jag att det snarare ser ut att vara TV:n själv det är fel på, så vi provar att sätta i ett videoband. Detta har bra bildkvalitet. Pappa fortsätter prata om AV, som nu har blivit hans favoritord. Tillslut hittar han AV-knappen på kontrollen och börjar bläddra runt. Plötsligt hojtar han att han fixat det! Jag säger: Bra pappa, du har hittat dvd-kanalen.  Efter mer bläddrande kommer vi fram till AV2 som är den rätta kanalen för viasat. Jag försöker förklara för pappa att han måste kommit åt AV-knappen och bytt till nästa kanal SVH3 som ger en väldigt konstig frekish-LSD-färger-kanal, men pappa har redan slutat lyssna, för HAN har fixat felet.
Nu ska jag tömma diskmaskinen, jag har även försökt avslöja mysteriet i denna för min stackars arme farr, men nu har jag gett upp.

Jag gör så goda drinkar!

image70 Citronlikör och Schweppers Carribean. Gott som tusan med jordnötter till! Ja, kanske jag och Jessica borde gå bartendingskola tillsammans?
Dagens outfit (mmm. som jag hatar det uttrycket);
image71 Snyggt med blixten va? Det var lite väl mörkt så det kunde inte hjälpas. Om någon vill hitta på något imorrn är det bara att ringa, annars tänkte jag dra till simhallen och simma och sola. Nän som vill med? 70 kronor kostar det om jag minns rätt.

RSS 2.0