Guess what's on my mind?


Clue: It:s in the picture

Arbetslös

Hade min sista schemalagda arbetsdag idag. Nu har det dessutom börjat fixa sig med lägenhet. Har fått två reserverade till mig, hoppas att tvåan är bra (hellre 48 än 14 kvadratmeter, ca 600 kr skillnad i hyra). Känner mig lite... Jag vet inte.... flödande så där, som en sommargardin i vinden. Jo, jag är lite flummig idag, tror jag.

Bostadslös

Det ser ut som om jag blir det snart. Alla hemsidor är så dåligt uppdaterade. Inte en enda av de lägenheter jag har sökt finns kvar, men nog fan finns de kvar på internet. Var FAN ska jag bo? Ingen som har en ledig lägenhet i Skara?

Skum dag

Vaknade så där hemskt. Det kändes som om jag bara sovit en sekund och under den han jag drömma att allt gick åt helvete på jobbet. Gick upp och frös som en liten gris, tog bussen till jobbet och kämpade tappert för att hålla mig vaken under morgonmötet. Sedan var det bara att vakna till som gällde. Idag fick jag jobba över (vilket jag ber om att få göra varje dag) en hel halvtimme... :S WOW! (kände ni ironin i den, där i Kina?)
Nu tänkte jag proppa i mig lite lunch, följa upp med lägenheterna, och övningsköra. Sedan skulle jag klämma in ett gympass med Loll innan Bingo-lotto. Härliga måndagar!

Vuxenpoäng

Nu ska jag kolla efter lägenhet i Skara och imorrn ska jag ringa för att försöka boka in visningar. Känner mig fantastiskt vuxen. 
Fan! Jag har glömt mitt té!

Why won't it ever rain on me?

Var i Täby och hittade en emaljskål för 20 pänn på loppis. Kunde säkert fått den ännu lite billigare (de ville ha 30, like hell!), men orkade inte stå och pruta. När jag kom hem var jag så trött och hade så ont i huvudet att jag la mig och sov/vilade i en timme. Huvudvärken var kvar, så jag tog en tablett och satte mig med gitarren. En timme senare var huvudvärken kvar, så jag tog en promenad som tyvärr inte hade avsedd effekt, om än mildrade lite. När jag kom hem tog jag en migräntablett och tittade på Pushing Daisys, det funkade. Nu har det snart gått två timmar och huvudvärken är tillbaka. Funderar på att ringa Annelie och se om hon vill hänga med på en ny promenad. Annars går jag kanske själv eller med mamma. 
Varför kan det inte bara börja ösregna och åska och blixtra?

Update

Utgången igår blev väl... tjaa.. inte helt lyckad, men det var inget att hänga upp sig på. På vägen hem från Jessica kom Loll och jag på att vi ville gå och gymma. Vi var där i en dryg timme (kändes sjukt bra). Den där känslan när man kommer hem är så under bar. Helt slut i kroppen, man blir nästan andfådd av att gå upp för trappan, och sen i köket står det bara där, det enda man kan tänka på när man är på väg ned från en endorfinkick - MAT! Jag slet loss kycklinglåret och kunde knappt vänta tills den blivit uppvärmd i micron. Sen slängde jag upp tillräckligt med sallad för att föda ett tjog svältande kaniner, satte mig i solen på balkongen och glufsade i mig det hela på fem minuter. Det var så gott att jag nästan inte visste vad jag skulle ta mig till. 
Sen åkte jag och pappa och övningskörde lite. Det gick inte särskilt bra, det var ju så länge sedan jag körde sist. Jag ska väl försöka tvinga med mig honom ut imorrn också tror jag. Körkort, here I come!
  - I tretti knyck...

Utgång

Det är ju så man trillar av stolen. Ikväll blir det utgång. Läskigt länge sedan sist.

Det börjar funka...

Nu har jag fått alla delar att samarbeta någorlunda, men jag känner mig bara så jävla nere att jag skiter i det.

Nu är det klippt!

Efter mycket om och men lyckades jag och Tessan klippa oss igår. Faaantastiskt.
Nu har jag jobbat och känner mig lite smådeppig. Det ska bli skönt med ledigt i helgen.

Why does it always rain on me?

Fasiken att det ska bli regn på min lediga dag. 

muä?

Har inget att skriva om... Det händer inte så mycket här, jobbar mest.
Nu fick jag ett sms.
ciao.

Sjukanmäld

När jag gick ned för trapporna imorse gjorde det ont i knät. Jag ignorerade det i tron om att det skulle gå över. Det har det inte gjort och nu har jag sjukanmält mig inför kvällens planerade arbetspass. Känns lite trist, men jag vill inte att det ska bli värre. Hade jag haft något annat jobb hade jag inte gjort så här, men det är inte bara mig och mitt knä det handlar om. Jag vill ju inte äventyra någon annans säkerhet bara för att jag absolut vill jobba och få in min lön. Nej, ikväll stannar jag hemma, framför TV:n och med gitarren. Hoppas att knät blir bättre och slutar krångla då.

jobb

Jobbade från 8 till 17 idag, och det var (trots mitt gnäll) ganska skönt. Jag missade Brüno, som mina vänner är och ser typ nu, men det är inte så farligt. Nu när jag kom hem tog jag och åt middag och om en timme eller så ska jag ut och springa med mor och far. När jag berättade om mina kvällsplaner för arbetskamraterna trodde de att jag var tokig. "Något sådant skulle jag ALDRIG orka" sa en. Samma kvinna hade tidigare berättat att hon bara äter ett mål mat om dagen, att om hon äter en ordentlig lunch behöver hon bara lite yoghurt på kvällen.
Jag blir så ledsen för hennes skull. Hon klagar hela tiden på hur trött hon är och att det värker en här, en där. Om hon skulle äta lite mer kanske hon skulle orka lite mer också. Och om hon tränade skulle hon inte få lika ont. Helt vansinnigt att jobba i vården och inte träna. På min arbetsintervju frågade chefen till och med om jag tränade, och sa att det är näst intill ett anställningskrav. Ja tack för det. Annars blir det ju ett helvete för nästa generations hemtjänstebiträden som ska ta hand om gamla tanter med förslitningsskador från just hemtjänsteyrket.
Men det var inte det jag blev mest trött på, utan just det där med maten. Att hoppa över mat är aldrig ett alternativ, det blir bara tvärtom. Och sen dricker mänskan cola till maten också. Bra, socker i flytande form. Jo tacka fan att man är trött sen när det sockerruset går ur kroppen. Cola ska man bara använda till en grej enligt mig - kombineras med rom.

403 ord

skrev jag just.

Skara - min nya hemvist?

Har just fått besked om att jag kommit in i Skara.
Jag ligger på 12 plats till mitt förstahandsval - Växjö.
Jag vill ju helst till Växjö, även om Skara också verkar riktigt bra. Hmmmm... Känns lite jobbigt det här. Hoppas verkligen att jag kommer in i Växjö på andravalet så att jag slipper bekymmra mig om saken.

Min hatt!?

Jag glömde min hatt på tåget hem! AAAArgh! Jävla hatt hyllor, men jag hade ju ingen annan stans att lägga den. 
FAN FAN FAN!!!

Med en öl i Linköping

Dricker öl ur vinglas. Supermysigt.
Linda och jag var på Ikea idag. Jag hittade flera fina saker, men alltvarslutsålt.
Linda köptefina kuddar och lite annat till lägenheten. Vi får se var vi hamnar ikväll.

Linkan imorrn

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är för tidigt för att gå och lägga sig... Ska nog ta o kolla på Prison break. Fattar inte riktigt om det är nya eller gamla avsnitt, så man måste ju kolla för säkerhets skull

Det var kul igår

Jodå, det var det. Vi hade jättekul när vi dansade till Pandora och Michael Jackson. Det var lite trist att Linda gick eftersom (än mer trist) några inte kom in. Nu ska jag gå och hämta återstoden av mitt vin.

Godmorgon

Nu ska jag och min piké snart till jobbet. Här är del av min frukost.
Om man vaknar en timme innan man ska gå upp, så ska man aldrig somna om!

Hos pojkvännens kussar

(Obs! I detta inlägg skriver jag 'araber', men vad jag menar är givetvis 'min pojkväns arabiska släktingar', men det tror jag att ni alla förstår)
Efter några timmar i järfälla kom jag fram till följande:
Jag förstår arabiska bättre än min pojkvän (som är av arabisk härkomst)
Arabiska ord innehåller nästan alltid vokalerna a och i eller versioner av dessa som inte har någon like på svenska
Små kinesiska adoptivbarn gillar prinsessor
Araber lagar alltid för mycket mat
Araber verkar inte märka att de lagar för mycket mat, eller har helt enkelt inget problem med det.
Araber uttalar sina namn väldigt fort, varför det är omöjligt att förstå vem som heter vad.
De tycks vara fullt medvetna om detta och har inget emot det
Habibi är favoritordet
Man är aldrig för ung för bling-bling.

Det sista konstaterade jag efter att ha träffat en två-årig pojke i brottarlinne, guldarmband och tre rader guldhalsband. Han gick omkring helt själv med ett leende på läpparna och bara tittade på folk. Såå söt unge, önskar att jag tagit kort på honom.

Sunshine in the rain


Haha. Här har det åskat och regnat samtidigt som solen skiner. Nu verkar det som om det blir sol ett tag igen. Har varit i stan med min pojkvän, och nu ska jag sitta och öva lite innan vi ska åka hem till hans kusiner.

Dags för z

Nu ska jag gå och natta. Kommer nog ligga och läsa ett tag innan jag somnar. Nu ska jag bara se efter hur nästa vecka blir. När går tågen och vad kostar de?

Nu har jag gjort ingenting alldeles för länge.

Fy på mig.

Mmm.

Efter en skön dag med sol och bad sitter jag lite småpurken och kollar på Mrs Marple. Tror bestämt att jag lyckades bränna mig på kinderna.

RSS 2.0