Alla e lite lulliga, somliga mer än andra...

oJ, OJ... Länge sen det var en så här blöt kvällar, men efter några nubbar var det kört. Jessicas pojkväns lillebror gjorde just tummen upp och gick på toa... Intressant. Oj oj. Kan inte alla gå hem så jag kan gå och lägga mig?
Shit vad hög musik de har på där nere. Det är sånt man tänker på när man är musiker.. Jag längtar nästan till skolan på tisdag. Men på måndag ska jag göra music theory grade 1. Det ska bli kul. Suck. Vad mycket sprit det blev ikväll. det får nog bli en nykter månad igen. Kankr oktober? Eller redan september? Men i så fall får jag inte dricka hemma hos Mimmi på hennes 20-årsfest!. det vore ju inge kul. Vi får se.

Vem rockar? Jag rockar, baby!

I en halvtimme satt jag där under bordet och bökade, och nu ska internet förhoppningsvis fungera lite bättre. Där, under bordet hittade jag alla möjliga tokroliga saker. Ett halvt kilo dammråttor fick jag börja med att dammsuga bort. Sedan hade jag den stora äran att trassla upp ett tio meter långt sladdnystan. Denna tiometers sladd var kopplad mellan ett modem och en router som låg ca en decimeter ifrån varandra.
Det enda jag har haft problem med är faktiskt denna sida och hotmail. Allt annat funkar felfritt. Skönt. Nu är jag registrerad överallt och ska få csn-bidrag snart. Jippi!
 Lustigt nog var det en licenserad intallatör från detta bredbandsbolag som skapade vår lilla sladdboll!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!

Seriöst! Det är inte så jävla svårt. Att göra en vettig hemsida, med vettig registrering där man beräknar flera faktorer. Men jo, precis alla hemsidor som gjorts av akademiska institutioner som kommer användas av akademiker/framtida akademiker är botten. Ingenting är logiskt, ett flertal funktioner fattas/är gömda så att man måste leta runt i timmar för att hitta dem och ingenting funkar för oss stackare som läser kurser. Nej. Nu är jag sur. Nu ger jag upp. Jag skiter fan i om jag får studiebidrag. Fan nu kokar pastan över!

o fan

Just tusan. Jag skulle ju fixa med csn. Glömska lilla jag!

Kurr

Konstig känsla i magen. dags för lunch. Vi får se vad som finns hemma. I värsta fall får jag väl gå till kiosken och komplettera lite. Vill inte gå dit. Min skor står kvar i omklädningsrummet och det känns dumt för jag kanske träffar chefen och honom har jag inte den minsta lust att springa in i. Nej fy fan. Jag får väl se vad jag har hemma då.. Lite falukorv tror jag att jag såg. Och wuinoa har vi ju alltid i det här huset. Jag har börjat tröttna på couscous. Fast mest sugen är jag nog på pasta med svamp och skinksås. Vi får se vad jag kan åstadkomma.

Flygplan

Jag borde sitta och öva, men jag är inte på humör. Jag är inte på något humör alls idag kan jag meddela. Vaknade och tänkte: Det är torsdag! Och blev livrädd, sen kom jag på att det är onsdag och  än så länge lugnt. Blä jag har en sån obehaglig känsla i bröstet. Tycker inte alls om det. Förhoppningsvis går den väl över efter det diagnostiska provet imorrn. Man kan ju alltid hoppas.
Nej. Nu borde jag ta och göra något vettigt. Som att ansöka om studentbidrag.

Världens sötaste granne

Efter att ha träffat Emma och Jessica kom jag hem och hittade min söta granne på tomten. Världens finaste är han, tror ni man får stjäla honom från hans matte och husse?

Världens finaste Bara en katt klarar denna ställning Klapp på lilla magen
Oj, vad mysig man kan vara då!


Hos pojkvännen

Sitter här och väntar på att min sötnos ska komma ut ur duschen. Minns inte vad det ar jag skulle göra på datorn, trots att jag skrivit ner en lista som jag har framför mig. Lyssnar på Enya, skönt. Det är för mycket just nu. Sprang jävligt dåligt idag. Vill knappt föra in min tid, så dålig var den. Apropå det tror jag att tidtagaren fortfarande är igång... Japp det var den. 10 ½ timme har gått sedan jag slutade springa... Hahaha Tur att jag tog nytt varv när jag började med styrkan, det är ju bara springet jag lockar i alla fall.

FAAAAAAAAAAAAAAN

Jag hatar mig själv så jävla mycket och jag vill bara skrika oc slåss just nu. det är inte så viktigt, men jag blir så arg för jag hade kunnat ändra på det. Det är mitt fel, det är mitt fel att det blir såhär, och hon är värd bättre. Bättre än en jävla skit som jag som inte klarar av den enklaste jävla uppgift. Varför är jag så jävla hopplös?! Varför kan jag inte göra något rätt? Varför blir allt jag gör bara så jävla fel? Jag hatar det här!

Jag blir yngre.

Enligt vuxenpoäng har jag blivit ett halvår yngre under det senaste året!
Nu är jag 28,9 år. Mest beroende på det faktum att jag äger ett ica-kort och brukar prata med mina krukväxter.
det som har sänkt mig  är nog mest att jag ska börja plugga igen, vad jag vet har inte så mycket annat förändrats ( ja förutom det faktum att jag har gått i barndom, för det är ju mycket roligare så!)

beroende, litet tillägg

Glömde ju länka till adidas hemsida (fy på mig)
Här är en länk, gör deras test och börja springa idag, vi ses i spåret!
 (fast jag springer visserligen inte i spår så ofta, men ska försöka börja, för knänas skull)

I ett lusthus

det är mysigt i lusthus. de är ju så lustigt runda. Trots att Anton pretty much beter sig som ett as mot mig varje gång man träffas så tycker jag om honom lite grann. för sen när man kommer in i köket så är han snäll, och alla vet ju att jag inte kan motstå sånt. Ojojoj, di stackars små barnen.
Sen får vi se om man hinner träffa Linda något idag. annars garderade jag mig igår ifall det var sista gången vi sågs innan hon drar vidare till Linköping. Min livsturnée kommer inte åka så långt den närmsta tiden, jag kör några spelningar på hemmaplan istället. Men igår fick jag faktiskt en liten ingivelse att bege mig ut i världen som kokerska för Läkare utan gränser. De söker människor som kan koka soppa på en spik, vilket ju är mitt expertämne. Det vore kanske inte en helt dum idé, undrar omm ens livförsäkringspremie skulle höjas, tror nästan det va?
Nu ska jag bege mig in på LaRedoutes hemsida, som så många andra gånger, och kolla på lite kläder. Sen ska jag väl kanske slå en pling till Mimsan.

Beroende

Jag har blivit en running junkie. det är så jävla skönt, men det är inte det jag är mest beroende av. Nej, det är av adidas spring-sida, där jag har ett konto. där kan  man hålla koll på allt om sina löppass, hur långt man sprungit osv. Ddessutom får man små söta pokaler och rosetter när man klarat av en viss sträcka, genomfört ett program eller sprungit ett visst antal minuter. Wonderful!


Att tala eller inte tala, sanning

Ärlighet varar längst, det heter ju så. Okej, då ska jag väl vara ärlig nu: Jag är en hård jävel. Inte en FFL-medlem eller så, inte en sån som inte har empati eller aldrig någonsin gråter, men jag är ganska hård av mig. Harsh som det heter på engelska. Det är egentligen ett mycket bättre ord.

Ja, jag har höga krav. - På mig själv och på de i min närhet. Jag tycker inte att det är nåt fel med det. Vissa tycker att det gör mig till en fördömande skitstövel, men där vill jag protestera. Till och börja med är man ute på lite hal is när man kallar någon fördömande, eftersom det är lite av en dömning i sig, det är ungefär som när folk beskriver sig själva som ödmjuka, då är man ju liksom inte så särskilt ödmjuk. I övrigt tycker jag inte att jag har så särskilt omöjligt höga krav. Jag har sådana krav som att personer som jobbar i pappershandeln på ett av Stockholms största och turisttätaste varuhus ska veta vad blyertspenna och bläckpenna heter på engelska. Jag tycker att man kan ställa krav på 18-åringar att de ska kunna följa enkla instruktioner av typen; de som sitter längst fram ska gå ut först. Jag ställer krav på bartenders att de ska kunna ge tillbaka växel till rätt kund, och jag ställer tamejfan kravet på kassörskor att de ska le och åtminstone säga hej till varje ny kund. (Så om någon som jobbar i kassan får en kund som säger HEJ och tvingar er till ögonkontakt vet ni att denna förmodligen galne yxmördare/våldtäktskvinna är jag)

Ja, så hård är jag. Så mycket tycker jag att man ska kunna förvänta sig av sin omgivning. Sen om man ändå tycker att jag är en fördömande jävel så får man tycka det. Det ger jag ärligt talat fan i.


Kataloger = Kärlek

Jag älskar kataloger. Trots att jag tycker att de förstör sommaren lite genom att prata om höst i slutet av juli, så älskar jag dem av hela mitt hjärta. Det är förstås klädkataloger jag pratar om. H&M och La Redoute för att vara mer exakt. Jag blir helt underbart superglad som en liten unge på julafton när de dimper ner i brevlådan. 

I år var visserligen La Resoute lite av en besvikelse, på senaste tiden har jag tyckt att det känns lite som att de alltid ligger en säsong efter och satsar lite på fel trender. H&M är så roliga för när de satsar på fel trender brukar de korrigera det genom att de ändrar småsaker. Sisådär 1-2 månader efter stora katalogen brukar det ju trilla ner en lite mindre katalog i brevlådan och då brukar man kunna hitta det där linnet för 129 kr som var i pasteller i katalogen, nu i klara neonfärger och lite psykadeliska mönster eftersom de upptäckt att den trenden vberkar bli större än pastellerna. Anpassningsbarhet är ju alltid bra. Tänk om de vore så snabba i svängarna i alla bransher. Fan då skulle man nog bli yr i huvudet av alla lappkast. Som om man inte blir det redan nu, av de flesta svenska partiernas politik (undantag för kristdemokraterna som fortfarande står för i prinsip samma saker som det år de kom in i riksdagen, vilket är det samma som de flesta stod för någon gång på artonhundra-talet...)


Fina götet

Å vad det är fint här. Till och med när det är molnigt hela dagen och solen bara tittar fram i en halvminut innan den går ner bakom huset på andra sidan gatan, vilket leder till min kommentar: "O shit! Så det finns en sol här med!"

Det är däremot inte fint när det regnar, För då blåser det åt alla jävla håll och mitt paraply som jag köpte för tjugo spänn i gamla stan gick sönder. Pojkvännens för femti spänn på H&M höll. Det ligger trasiga paraplyer lite varstans på gatorna. Och sen säger de att stockholmarna skräpar ner... (Vem vet - det kanske är Stockholmare som slängt alla de där paraplyerna?) Apropå paraplyer var vi på Sjöfartsmuséet idag och såg på fladdermöss gjorda av paraplyer och ett skelett av en Radiator Rex. Gissa vad den är gjord av..

Inga bilder än, för de ligger i kameran och jag skulle inte kunna ladda upp dem även om jag hade haft sladden med mig, för det här är inte miin dator, så den har inte rätt programvara installerad och förövrigt tror jag inte att srällets ägare skulle uppskatta om jag la in alla min jävla bilder i hans dator... Så jag låter helt enkelt bli. 

Imorrn ska vi till en djurpark, vi ska spela minigolf och sen ska vi på liseberg. Det ska bli kul. Sen har jag o pojkvännen filosoferat en hel del om Göteborgarna och Göteborg vs Stockholm, men det tar lite för lång tid att pränta ner allt det nu, när vi ska kolla på Clintan, så det kommer väl upp om någon dag eller så. Om jag har fungerande internet vill säga...

 

Ha det gött!


Sitter i götet

Nu är jag i Göteborg och hinner inte skriva så mkt för Kevin tjatar på mig att komma och äta.

RSS 2.0