Sex

Är väldigt inspirerad just nu, men har absolut inte tid att leva ut den inspirationen. Sjukt frustrerande. Kollar true blood, missade ju igår pga inplanerad råfylla

Fraseringar

Lång dag har passerat, fylld av orkesterarrangering. Det hela avslutades med uppspelning av Phrased differentalys låtar. Grymt som fan. Så häftigt, de lever det liksom. De är där jag vill vara om fem-tio år.
Mitt ena öga är infekterat. Var väldigt onykter igår.

Falling behind

Känner att jag inte RIKTIGT är där jag vill vara med min uppgift som ska in på lördag. Ska komponera lite stråkar och annat myspys imorgon, sen är det bara MIX MIX MIX som gäller.

Press Play

Writers retreat är kul. jobbigt, men kul. Min grupp var dumma nog att välja Agnes som lead. Jättelätt, tänkte vi. - Så fan heller! Vi slet hela dagen och vi har fortfarande ingen andra vers. Illa.
Som vanligt lyckas jag hamna i gruppen där vi får för oss att köra på den subtila ses-stilen. Jag har aldrig förr i mitt liv hört så grova sexskämt som idag. Hjälp!

Shoppingsugen

Vill ha:
Prickiga underkläder i härlig godisfärg
Skinnkjol (köper imorrn)
Mysig stickad herrtröja från HM (köper kanske imorrn)
Mönsterstickad kofta (sån där som tanter brukar ha)

På bussen

Bloggar på bussen, har haft världens stressigaste dag. Nu är jag på väg mot Örebro för att se Freak kitchen ikväll och min underbara pojkvän imorrn. Nu rör sig inte bussen en millimeter, pga bilolycka längre fram. Ska kanske passa på att arra lite stråk?

En dag.

En jävla dag med minusgrader på morgonen och jag har frostbett. Hela höger och halva vänster. Rött och kliande.

Läskiga korpar i Varnhem!!!

HJÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!! Korpar i Varnhem (ligger nära Skara) har DÖDAT (!) 20 kalvar för en bonde! Om ni inte tror mig, kolla på TV4. Äckligt värre. Jävligt läskigt också. Här i Skara får vi ibland in flockar på över 50 korpar, då blir jag rädd, nu kommer jag vara livrädd när jag går över torget.

Why are thin people not fat?

Kollade tidigare på en dokumentär om fetma, där ett gäng normalviktiga studenter fick prova att äta mat med dubbelt så högt kaloriintag mot vad de behöver. Somliga gick upp som förväntat, somlig inte. Sjukt intressant (jag orkar inte förklara hela programmet, det går säkert att se på SVTPlay), jag började reflektera lite över mig själv. Jag tror att jag kan bli fet. Kanske inte utveckla fetma, men definitivt övervikt. Jag fick dessutom ett totalt träningsryck.
Jag har inte vägt mig på över en månad, sen jag var hemma sist. Jag tror faktiskt att jag har gått ned i vikt sen jag flyttat hit, trots att jag äter som vanligt. Jag tror att det beror på en kombination av Logicrumens läge (två våningar upp) samt storleken på min urinblåsa (valnöt).
Jag vill också vara med i sådana där undersökningar. Jag vill veta mina resultat. Jag vill vta hur min hjärna funkar. Jag vill veta vad jag har för metabolism. Jag vill veta ALLT!!!

Besatt

Jag vill ha en skinnkjol. Jag har tänkt på den tre gånger idag. Den kostar 499 kronor och är precis som jag vill att den ska vara. Underbar.
Ska jag slå till?

fuzzy

Ibland krävs det bara några vänliga ord i förbifarten från en gammal bekant för att man ska känna sig alldeles varm inombords.

Finanskris

Jag vill verkligen ha en sån här! Men den kostar ju 1000 spänn.... Känns lite mycket för en väckarklocka....


När saknaden tar över

Ibland blir saknaden så där jobbigt stor. Så stor att den inte längre känns som en liten klump i bröstet, utan som en stor växande vakuumbubbla som inte längre ryms i ens kropp.

Ibland saknar man en gammal vän. I bland saknar man sina bästa vänner som är långt borta. Ibland saknar man sin syster så mycket att gråten sprutar och snoret rinner (det sista kanske mest beror på att man är förkyld). Ibland saknar man en person som man aldrig ens förstod vad man hade för relation till. Ibland saknar man att vara barn.

Ibland saknar man vänster strumpa. Ibland saknar man sig själv.

Ibland tänker man för mycket

Min älskade klasskamrat/granne har bjudit över folk (inte mig) till sig igen och de är högljudda IGEN!
Jag vill bara gå och lägga mig. Jag vill bara sova. Jag vill bara att det ska vara tyst.
Jag kan inte gå ner och klaga.
1. För att han är min klasskamrat = sjukt skum stämning
2. För när jag säger till om sånt, bemöts jag alltid likadant; som om jag är en tråkig gnällkärring.
STÅR DET SKRIVET I PANNAN PÅ MIG; "GE FULLSTÄNDIGT FAN I VAD DEN HÄR BRUDEN SÄGER!"?
Eller är det någonting jag sänder ut via hjärnvågor; "Feel perfectly free to ignore every word that comes out of my mouth"?
När låg jag i koma? När missade jag allt? När blev det såhär och var var jag?

...

Har inte fått post på ett tag, något jag tyckt varit lite konstigt, men inget jag direkt hängt upp mig på. Idag hade jag 7 brev i brevlådan. Det äldsta poststämplat för över en månad sedan. Tre (!) påminnelsebrev! Imorgon börjar jag med att ringa till addressändring och skälla på dem, sedan får jag försöka förklara det hela för comhem. Avslutningsvis kanske jag slår en pling till posten och frågar dem varför de anställer analfabeter.

Pastagratäng!


Det blev två portioner över, men jag hade bara 1 burk, så resten fick åka in i kylen i formen....
Grymt gott blev det i alla fall, saknades bara lite svamp

Not over, not yet

Jag drömde om honom igen. Jag har ingen aning om varför, men jag gjorde det. Jag trodde inte att jag skulle göra det längre, särskilt inte efter den där sista grejen, men jag hade väl fel igen. Det värsta är att jag vill inte sluta. Om jag inte längre drömde om honom skulle jag sakna honom och det vore väl egentligen mer fel. Wow, jag trodde verkligen att jag hade kommit förbi allt det här.

Hem, va?

Jahapp. Här trodde man att man skulle få en lugn vecka, men det tyckte visst inte en viss lärare i Datorbaserad musikproduktion... :( Skulle väl inte tro att jag kan komma hem den här helgen

planer

ikväll lär det bli rom&cola och kortspel. Mys

Dagens middag

Efter att jag upptäckt att paprikan bara kostar 19 kr/kilo (sjukt billigt om man jämför med förra veckans 42,90) bestämde jag mig för att laga korvgryta. Det blev supergott! Allt blir supergott med lite öl i.
Suddigt på grund av värmen, sorry.
Men mitt i alltihop hände någonting. Tummen min fastnade i en konservburk och till följd av detta är nu min tumme blodig och inlindad i tre plåster.

Min stackars tumme     Den elaka burken         Bordet blev fullt av plåster

Ja, jag SKA laga mat

Har massor av matinlägg på lager, men jag får väl portionera (hahaha) ut dem lite grann för att Jessica inte ska slå ihjäl mig. Vi alla vet ju hur hon ÄLSKAR när jag skriver/pratar om mat (men inte fan klagar hon när jag lagar den åt henne, haha!) Nu började min kökskran droppa klagande, så det är väl dags att jag styr upp middagen, trots att jag fortfarande känner smaken av oxjärpar i munnen.

Just nu

Till det jag skulle skriva om. Jag känner mig sugig. Inte dålig alltså, utan jag får extrema sug efter saker. Dessutom är jag nog ganska speedad (tror fan att Sofia petade i mig droger på lunchen, eller så var det den där sista kaffekoppen som gjorde det). Just nu vill jag kolla på Twilight, Tru blood och nån serie som jag följer på Svt 24 samtisigt som jag äter Ikeas köttbullar, min korvgryta, kanelbullar oh dricker rom och cola.

Safari :(

Dumma safari som inte kommer ihåg min mailadress åt mig. Firefox vs Safari 1-0

Skum dag

Vaknade vid halv tio, duschade av mig gårdagens ölstank, käkade frukost, gick o la mig igen (varför?), sov till ett, blev uppringd av alex som skulle bjuda alla som var med igår på lunch (för pengarna som vi tjänat). Astrevligt, bara lilla jag och sju tvåor. Sen försökte jag sätta mig och skriva lite musik. Gick sådär. Gick upp för att dricka kaffe, upptäckte att några i min klass fortfarande hade arrangeringsteknikslektion. Satte mig i ett angränsande rum och började skriva ett largo för kör och kammarensemble/orkester (har inte bestämt vilket än).
Så, ingen hårdrock, men lite klassiskt istället.
Och Emma säger inte nej därtill!

Ljudtekniker på kåren

Hade skitkul när jag hjälpte till med ljudet på kåren ikväll. Ooo fan vad jag älskar ljudteknik.

RSS 2.0