Sasha Baron Cohen i Milano

Om detta har väl alla hört till leda nu, men jag tycker ändå att det är värt att länkas till en videoinspelning av spektaklet. Jag har inte helt koll på hur herr Cohen ska använda det, om det är ett pr-trick eller något som faktiskt ska användas i filmen. Känns lite zoolander över idéen och den hade ju sina riktigt bra stunder så helt fel kan väl inte detta gå. Kommer säkert ge lika självklara repliker som Borat.
It'z a naaajz!


Tsss...

Vet inte om detta drabbat fler, men något är skumt med upplösningen på min blogg...


Toxic waste!

Efter att ha masserat min systers fötter börjar min mamma skratta hysteriskt åt något på nyheterna som inte alls var särskilt roligt. Efter ett par minuter lugnar hon sig och är plötsligt ganska allvarlig. Tidigare fick jag själv också ett hysteriskt skrattanfall utan att förstå vad jag skrattade åt efter att samma syster stuckit upp sin fötter i ansiktet på mig och befallit: Massera!
Slutsats: Min systers fötter avger gifitga ångor!!!!

Jo, nog fan e jag fortfarande lite sur

Nej, igår blev inte som tänkt. Strax efter elva ringer pojkarna och säger att nej, de tänker inte dra någonstans, de tänker stanna kvar där de är. Då ville jag bara hem. Jag är så jävla trött på sånt där. I helvete att jag tänkte sitta i nån främlings vardagsrumsoffa och verka trevlig och glad mot de som pajjat min lördagskväll. Så fan heller.
Jag borde ju egentligen anat onåd redan när de tydligen lagade mat vid niotiden, men fortfarande åt när klockan var över tio. Men, godtrogen som jag kanske är, så trodde jag helt enkelt bättre om dem. Men tji fick jag för det.
Jag kan ju i alla fall vara glad att vi hade lite mysigt hemma hos Tessan först. Sitta och titta på semesterbilder slår nästan aldrig fel. Nu vill jag också resa bort.

Nobbade caféet - För Sportsbar!

Haha! Didn't see that one comin', did ya?
Kände att det var bäst att passa på att träffa linda nu när hon är hemma för första gången på över en månad. Annars får man väl ta skit från henne i ett år framöver. ;)
Ey det ska bli trevligt. Ska springa till bussen snart och åka över till Tessan. Vette fan vad vi ska göra där, men vi hittar väl på nåt.

Jazzen kommer aldrig dö.

Sitter här och lyssnar på Take five med the Dave Brubeck quartet från 1961 på Youtube. Riktigt mysig låt. Minns den gången lille Simon sa till mig att det inte finns något sådant som femtakt. Ja, han var lite rolig på den tiden innan han blev ödmjuk. Eller ska vi kanske i ärlighetens namn säga lite mindre skitstövelaktig...
Det är så mysigt med musik. Lollos svägerska sa till mig att hon inte lyssnar på musik när hon tränar, för det tar bort upplevelsen (exempelvis när man joggar i skogen och så). Jag är ju helt tvärtom, jag kan inte träna utan musik, då kommer jag i fel takt och lägger av så fort jag blir andfådd. Jag behöver ha lite pump i öronen som peppar mig. Jag antar att vi alla är lite olika när det gäller sådant där. Sen minns jag en tjej som är 16 nu, men som tioåring uttalade hon orden "nej jag tycker inte om musik" när jag frågade om hon ville lyssna på radio. Hon tyckte inte om musik. ALLS!!!!!! Herregud vilken konstig unge. Jag hoppas för hennes skull att hon ändrat sig på den punkten. Jag har inte träffat henne på ganska många år nu. Och sist var hon nog fortfarande ganska konstig vill jag minnas... 
Nu lyssnar jag på en inspelning av Take five från 1986 med George Benson. Lite mer gitarr blir det ju naturligtvis i denna inspelning. Många jazzmusiker verkar inte riktigt ha greppat det där med att gitarren ska höras. De mixar ner den och så hörs den bara i solorna. Jag vet inte om det är gitarristernas kompteknik eller ljudteknikerna det är fel på, men bra blir det då inte. Jag har aldrig förstått meningen med att ha ett instrument på scen, men inte låta det höras. Tumregel: Om du blundar och inte hör ett instrument så ska det upp i mixningen. Om det då innebär att det blir för hög volym på detta instrument i solon får man sänka det då. Är det för lågt på mixerbordet går det ju inte att höja på scen, men det går alltid att sänka på scen. 
Ska ta och lyssna lite på Josie nu, min första riktiga bekantskap inom jazzen. Where gonna break out the hats and hooters when Josie comes home...   

Lättpåverkad? Svar: JA

Shit vad nere jag blev. Hela veckan har samma tankar legat och malt i bakhuvudet som en molnande värk. Nu räcker det för fan. Fy helvete vad trött jag blir på det här.
Vet du vad världen? Du kan dra åt helvete! Jag skiter i dig! Jag skiter i allt.
Och tro fan inte att du ska lyckas, du trodde att det skulle funka va? I helvete heller! Den där kniven ska ingenstans i närheten av min handled, den ska jag hugga dig till småbitar med, sen ska jag rulla dig i sjögräs till sushi, det du din jävel!
Världen tror att den e så jävla bra, men den är bara en liten skit. Dra åt helvete bara! Jag klarar mig jävligt bra utan dig ska du veta!

Nu ska jag gå och laga mat. Äta bör man annars dör man, och dö det ska ni då fan inte tro att jag tänker göra! Inte än på lääääänge!

Det är skönt att vara hemma igen.

Nu är jag hemma från Örebro. Mysig stad, Örebro. Jag skulle nästan kunna tänka mig att bo där (inget Topshop = no deal).
Då ska vi se.. Har lite räkningar att betala ett argt samtal till ett telefonbolag att ringa och en runda att springa sen ska jag kanske ta och slå en liten pling till Linda som skulle komma hem idag. Det blir ju roligt. Borde dra iväg ett litet sms till Jessica också för att konfirmera helgens planer... mmm.
Kävesta är hur som helst asnajs. Jag skulle kunnat stanna så mycket längre. Mycket roligt och trevligt folk där. mmm... Jag har egentligen ingenting att säga. A just det... Var det jag som skulle komma på vad veckans lista skulle vara? I så fall har jag totalt försummat det ansvaret. Vill ni att jag ska skriva en kategori idag och så får man helgen på sig, eller ska vi skjuta upp det hela?

Ojojoj

Världens sötaste?
Vem vill inte ha en liten miniko där hemma. Första orden: muuuuuu?

För Jessicas skull, jag tror nog hon önskade att denna fanns i hennes storlek

Vem ska pumpa dasset?

Vem ska pumpa vår stackars valbuk? Jo nog finns det väl några förslag:

Bubblare: Arash, bara för att...

10. Hennes kusins kompis vars namn jag inte minns - Mest för att han alltid börjar prata om meloner när hon är i närheten.

9. Blomman - Han tyckte att hon har fint hår! Hur puttinuttigt lågstadiegulligt som helst ju!

8. Lill-Adde, kompis till Jessicas pojkväns lillebror- Mest för att en gång för alla kunna utröna om det där om fötter och händer verkligen stämmer.

7. Max, Mimmis bror - Jo de skulle väl vara söta ihop, och dasset som tycker så mycket om kommunister! ;) Dessutom skulle Mimmi bli så upprörd att hon skulle tala i falsett konstant!


6. Tegel-killen - Jo det var ju den killen som gjorde att daisy blev valbuken! När hon nobbade honom. En mer otacksam dam får man leta efter!

5. Steen - Jag har ju redan sagt att de skulle vara söt ihop.
 Daisy och Steen skulle ju få en jättesöt son ihop!

4. Dixie - Samma anledning som Lill-Adde, men också för att Jessica och daisy båda har drömt det. I Dassets version var dessutom brorsan med på ett hörn! Go Valbuken! 2 till priset av 1!

3. Ken, docka - Barbies pojkvän borde väl få ha en liten affär med en brunett?! Ken

2. Ålänningen - Given på denna lista, och även mest trolig. Enligt daisy är han snygg och tar henne på huvudet.

Och nummer ett på denna lista, den som VERKLIGEN borde pumpa DAsset är.....





.....trumvirvel.....




1.
Zac Efron, skådespelare känd från High School Musical - Ojoj. De skulle få söta barn ihop, det är sant! Vi har kollat på Makemebabies.com!
Daisy och Zac skulle väl egentligen inte få ett blont barn, men visst blev hon söt?

En vanlig vardag

Idag har jag ingen kvällslektion. Jag ska nog ringa mimmi och säga det, ifall hon har det ikväll. Sen ska jag skriva min uppsats i filmmusik också. Det ska bli kul. Det var länge sen jag skrev en uppsats. Sedan har vi ju börjat med veckans lista igen också. Veckans tema: Vem ska pumpa Daisy?
Hahaha Det ska bli kul. Sk nog ta o börja fila på den där listan nu på en gång!

Life sucks

Hostar fortfarande, är på dåligt humör för jag är sur på marre och jag vill egentligen bara gå och dö lite grann.
Uääääää!

Lappe i mitt hjärta!

Jens Lapidus är utan tvekan en av sveriges absolut bästa författare. Just avslutat Aldrig fucka up och den var mycket mycket bra!

Jag, vikarie

Ledsen, men jag föll för grupptrycket. - Nu ska jag också lärarvikariera, i musik. Min gamla musiklärare från högstadiet ringde och bad mig pitcha in lite imorrn, och det är väl klart att man ställer upp för Marre!
Så imorrn kommer jag alltså inte vara särskilt kontaktbar. Jobbigt att det är på Engelska skolan, så jag måste tydligen ha lite "finare" kläder (=inga jeans, flannellskjortor eller dylikt). tur att jag inte har något emot att bära klänning, för ärligt talat har jag bara jeans bland byxorna... Illa, jag måste nog ut och shoppa!

Teori om rubbning av den naturliga, biologiska dygnsrytmen.

Jag ska vända på dygnet. Eller egentligen inte. Jag ska förlänga dygnet.
Mitt dygn ska ligga på 48 timmar. Detta är en slutsats jag kommit fram till baserat på det faktum att jag alltid är väldigt kreativ när jag varit vaken i tjugo timmar. Följdaktligen bör jag alltså Låta "dagen" bestå av 24 timmar där jag håller på med musik de sista timmarna. Sedan sover jag i upp till 24 timmar och sedan börjar allt om igen. Den vakna tiden kommer dock överstiga 24 timmar då man ju när man lever ett 24-timmarsdygn låter den vakna tiden överstiga 12. Alltså ska jag sova i ca 16 timmar. Då detta inte är möjligt (kroppen klarar sällan att sova i 16 timmar på grund av den naturliga klocka vi har inom oss som utvecklats under flera miljoner år av evolution och baserar sig på jordens naturliga dygn på 24 timmar som vi ju alla vet föranleds av jordens rotation runt sin egen axel, vilket skapar natt och dag.) kommer jag alltså låta de 16 timmarna av "natt" bestå av att jag sover i kanske 6 timmar för att sedan är vaken ett litet tag. Sedan går jag och lägger mig igen och sover/vilar lite till. Blir jag hungrig äter jag något litet och föröker sedan att sova/vila igen. När 16 timmar har gått är det "morgon" och då börjar "dagen" igen. På detta sätt skulle jag alttså kunna utnyttja den kreativitet som så ofta infinner sig hos mig strax innan jag ska gå och lägga mig.
Detta ska genomföras som ett experiment inom en förhoppningsvis snar framtid, en förutsättning är dock att jag inte jobbar under experimentperioden och lever själv. 48-timmarsdygnet är nämligen nästintill omöjligt att kombinera med 24-timmarsdygnet och jag skulle ju inte vilja störa min familj eller rumskamrat (dessutom skulle de nog tro att jag var galen, hög eller både och, och skulle nog skicka iväg mig till mentalakuten). Om någon vill delta i experimentet får man gärna höra av sig.

Allmän uppmaning

Sluta röka i motvind. Det stinker. Ush och fy och blä.

Mitt första studiemedel!

Igår damp ett litet kuvert från csn in, och nu är jag officiellt en student. Nu väntar jag bara på att jag ska få själva mecenat kortet och att den elaka kåren ska skicka ut ett inbetalningskort så jag kan betala dem och få mit studentkort. Oj, nu måste jag verkligen köpa ny plånbok. Jag hade tänkt ringa henne så att vi kan dra runt lite i stan efter min föreläsning. Hon brukar ju inte läsa min blogg, så det är väl säkrast så. Sedan ska jag komma ihåg att ringa min chef på hemtjänsten och prata lite med henne om det finns någe med jobb. Mycket att komma ihåg.

RSS 2.0