Imorrn händer det spännande grejer!

Tänkte bara hinta för er som bara kollar den här bloggen att det händer lite grejer på min andra blogg, den som är lite mer musikorienterad och mindre privat, imorrn efter kl 12. Check it out!

All in a day's work

Idag ska jag trotsa det fina vädret och sitta inne med mina kompletteringar. Dessutom ska jag kolla lite grejer inför flytten, söka lägenheter och inte att förglömma - Världens bästa Jessica fyller ju år idag!!!

Det där med relationer

Sedan tre år har jag haft en kärleksrelation med csn. Om ett år kommer den att upphöra abrupt då bokstavskombinationen kommer börja återkräva sina pengar. Men det var inte det som det här inlägget skulle handla om. Nej, det ska handla om csn:s bråkiga följeslagare: Bank-id. Denna hopplösa tjänst är  en del av mitt liv på måga vis och när jag verkligen behöver den, då funkar den ALDRIG!!!!

"Jag tycker inte att det är fel någonstans, men det är inte rätt heller"

Nu har jag blivit grillad och jodå, jag står inför en gedigen komplettering. Jag fick inte riktigt den kritik jag var beredd på, men nu är det bara att tuta och köra. Jag har en vecka på mig.
Att bli kritiserad inför en hel klass är alltid lite obehagligt. Eller, det  där var en underdrift. Det är jäkligt obehagligt.
Jag var bara tvungen att skriva ett litet citat i rubriken" . Är det bara jag som tänker: Dasset-replik!!!

Nej, nej, nej, nej. Du kan inte göra så här mot mig. Nej, nej, nej

Två dagar kvar på rapportskrivningen. Varför har jag skjutit upp det till sista sekunden - IGEN?!

Ge fan i min frukt!

Hur var det där med "den som gapar efter mycket" och "att snava på en grästuva" nu igen?
Att allt från kina innehåller mer kemikalier innehåller mer kemikalier och e-nummer än faktisk vara var ju ingen nyhet, men när jag läser den här artikeln vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.
I desperation proppar de fattiga bönderna i så mycket tillväxthormoner i melonerna att de spontant exploderat innan skörd. Som en kille sa i kommentarsfältet: Note to self; Don't eat chinese watermelons.

Going back to Skara town

På väg hem efter en snabbvisit på tre timmar i Stockholm har jag både suttit i en trappa och en bagage-"låda" innan jag fick en sittplats på tåget. Nu sitter jag med ett helt bord för mig själv och fick dessutom internet gratis eftersom det inte gick att betala.
Karma - you are wise.

Jorå, jag lever fortfarande

Efter en hel dag i studion med producent/låtskrivare/mixare Mårten Eriksson ska jag nu spendera en hel dag med exjobbet. Känns som att detta kommer bli en jekla vecka.

Bara därför att

Jag vill inte göra musik för att bli älskad. Jag vill inte göra musik som alla älskar. Jag vill inte göra musik som de som älskar musik hatar.
Jag vill göra musik för att känna mig mänsklig. Jag vill göra musik som jag älskar. Jag vill göra musik som de som jag älskar.
Jag gör musik... bara därför att... det finns inget annat jag hellre skulle göra

RSS 2.0