Fan också.

Jag blir så jävla förbannad. Pratade just i telefon med K. och nu verkar det som om jag får åka själv till Växjö. Han hade sagt att han skulle följa med, men nu kommer han antagligen inte kunna det, eftersom han lämpligt nog lyckats tacka ja till en spelning två dagar efteråt, och de skulle behöva repa de dagarna. Och just det, har jag sagt att han bokat in en spelning till midsommarafton också. Jag vill inte låta som en kontrollerande drakflickvän från helvetet, men man bokar faktiskt inte upp midsommar utan att prata med sin flickvän först.
Jag är så jävla arg på honom just nu. 
Varför kan han få mig att känna mig såhär. Som något värdelöst som någon slängt ut med soporna. Fan också. Och jag kan inte ens hata honom för det.
Grejen är att han vill alltid att allt han gör ska vara perfekt, men vågar aldrig ställa några krav på någon annan, så det slutar med att han gör allt. Och det är fint, jag älskar att han är ambitiös, men jag har börjat tröttna på att känna mig som en musikeränka. Jag sätter honom i första hand, varför ska det vara så jävla svårt för honom att göra detsamma?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0