10 tips till killar.

Oj, vad dålig koll killar verkar ha på hur de ska bete sig mot tjejjer på dansgolvet och i baren. Här följer därför ett par enkla tips för vad man bör och INTE bör göra.

  1. Om en tjej nobbat dig mer än tre gånger spelar hon inte svårflörtad, hon är helt enkelt inte intresserad.
  2. Om du först försöker dansa med en tjej och hon säger nej ska du INTE försöka med hennes kompis. Vem vill ha det kompisen just nobbade?
  3. Börja ALDRIG dansa bootydance mot en tjej. Detta uppskattas nog inte av någon. Varför tror du att jag skulle vilja ha din röv mot min rygg?
  4. Försök aldrig ta tag i en tjejs hand utan att först etablerat klar ögonkontakt med henne.
  5. När du väl tar tag i hennes hand, börja aldrig försöka leda henne iväg från hennes kompisar, speciellt inte baklänges. Våldtäcktsklockorna börjar ringa direkt och hon kommer med största sannolikhet försöka ta sig så långt bort från dig som möjligt.
  6. Försök inte hångla upp en tjej efter att ni pratat i tre minuter. Signalen du sänder ut är att du tror att hon är billig.
  7. Ha humor, men var uppmärksam på om din humor uppskattas och var noga med hur den uppfattas.
  8. Le inte! Eller jo, det ska du göra, men inte ett fånflin, inte ett kåtflin med halvslutna ögonlock (jo då, vi har läst i cosmo om vad som händer med era ansiktsuttryck när ni blir kåta), inte ett clownflin där vi kan räkna alla tänder och heller inte ett överdrivet självsäkert leende. Öva framför spegeln.
  9. Tafsa inte. Dina händer har no business innanför min klänning, på min häck eller på mina bröst, särskilt inte på dansgolvet.
  10. Tjejer kopplar dans och sex, dansar du i otakt och med konstiga armrörelser så kommer kvinnor att tänka att du är lika värdelös i sängen. Du behöver inte vara en proffsdansare, men studsa inte runt med dina polare som på oktoberfest. Kolla på Hitch, lär dig den dansen om du är helt hopplös.

Kommentarer
Postat av: Tessan

Word. Man borde typ kopiera upp den där listan och lägga i alla killars brevlådor så de lär sig lite vett och etikett. Var ju ute på krogen i Norrköping igår och det är samma där. Hatar mest när de kommer från ingenstans och börjar jucka mot ens rumpa. Blä!

2008-10-11 @ 18:43:24
Postat av: Em

Fan vad rätt Emma! ;) vet inte hur man ska kunna få ut detta till alla killar, men det skulle defenitivt behövas!

inte en jävel igår visste hur man skulle bete sig..

2008-10-11 @ 22:29:06
URL: http://emmawernersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0