Dålig uppslutning i lördags

I lördags fick jag kämpa förgäves för att få med mig folk till Middleage:s spelning på Sport's bar. Jessica skulle plötsligt till sin pappa för att bada bastu, Daisy skulle baka bapka (vafan e det liksom?) med sin mamma, Linda och Emma vägrade komma hem från Spanien, och Kevin satt hemma hos Martin o ugglade. Till slut fick jag tag i Mimmi och Loll som skulle hem till Mimsan för att göra lasagne (sen middag tyckte jag, som är van vid sen middag). Efter lite övertalning som misslyckades följde bara Mimmi med. Egentligen var det som väntat 20-årsgräns (dåligt tyckte jag), men de var snälla och vi fick komma in. Väl inne kände vi oss väldigt unga och vilsekomna, men spelningen var ändå sketbra.
Sångaren twangar bättre live än på skiva (att twanga bra live är förövrigt väldigt svårt), och gitarristen är roligare live han med. Jag blev väldigt besviken över det tyska porrskägget som tydligen anses hett i bandet, och att trummisen som var förut har slutat (jag tyckte ju om honom, han påminde om Taylor i Foo Fighters när han hade kortare hår). Men men, man kan inte få allt eller hur?
image19          

Kommentarer
Postat av: Mimmi

var det inte 23 till och med?

2008-03-24 @ 16:19:39
URL: http://tillbakablickar.blogg.se
Postat av: bastu jonas

HAHAHA du bastun i lördags den var as skön så hon klagade inte över att inte få träffa er....

2008-03-24 @ 18:45:29
URL: http://jonasjantti.blogg.se
Postat av: Daisy

Det stavas BABKA!!!! För övrigt ångrar jag mig liteee.... över att jag faktiskt inte följde med....

2008-03-24 @ 18:50:18
URL: http://daisysally.blogg.se
Postat av: Loll

Daisy, vad fan e det? Hihi. Bra inlägg kul o läsa =) Nu e jag glad.

2008-03-25 @ 22:45:53
URL: http://lhsj.blogg.se
Postat av: Emma

Daisy, jag frågade dig om det stavades Bertil-anders-petter-anders, och då sa du ja! och förresten borde du ångra dig!. Tack lollo, och jag vet inte mimmi, 23 kanske det var, fast de i bandet e ju 21-23, så det verkar ju lite orimligt. Och anton som e yngre än oss kom ju in...

2008-03-27 @ 19:57:23
URL: http://CA88times12.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0